Trend

Eltorzult a nagyi arca a botoxtól

Születésnapi ajándékba kapta a botoxkezelést, most az utcára sem szívesen lép ki.

A brit Kathyrn Hartley a fiától kapott a születésnapjára egy 150 font, vagyis nagyjából 55 ezer forint értékű kupont, mely a blackburni Farah Aesthetics szépészeti klinikára szólt. Egy konzultációt követően az 55 éves nagymama arcába három területen fecskendeztek botoxot.

Másnap a szemöldöke környékén csomókat vett észre. Mivel már korábban is volt botoxkezelése, így tudta, mire számíthat, illetve azt is felismerte, hogy ezúttal valami nincs rendjén. A csomók tovább növekedtek, a szemöldöke pedig szokatlan helyzetbe csúszott. Ezek után visszament a klinikára a beavatkozást végző Farah Amirihez.

A nő ekkor egy kiegészítő kezelést végzett Hartley arcán, ugyanakkor azt mondta, az elcsúszott szemöldök a botox esetleges mellékhatása lehetett, amely akár két-három hétig is eltarthat.

A nagymama ezt követően még egy harmadik alkalommal is visszatért a klinikára, egy újabb korrekcióra. Az eredménnyel azonban továbbra sem volt elégedett. Amiri azonban ezek után elérhetetlenné vált. Hartley azt mondja, több órán át váratták a klinikán, majd közölték vele, hogy csak hetekkel később kaphat újabb időpontot.

Kathyrn azt mondja, eltorzult arca tönkretette a születésnapját, a karácsonyt és az újévet is. A házból sincs kedve kilépni.

Farah Amiri azt mondja, ő mindent megtett a páciense elégedettségéért. Hangsúlyozta ugyanakkor a beavatkozás utáni utókezelés fontosságát, melyen állítása szerint Kathryn nem vett részt. Hozzátette, hogy a jövőben is szívesen fogadja a klinikán az asszonyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top