Trend

Marrákes art: a legszexisebb körömdesign

Ha igazán csajos, dögös és szexis körmöket szeretnénk varázsolni magunknak, akkor legjobb választás a marrákesi ihletésű keleties hangulatú körömtrend.

Lassan megszabadulunk a mindent beborító ruhadaraboktól, és újra szabaddá válik kézfejünk. Nem árt, ha időben felkészülünk a tavaszra a megfelelő körömstílus kiválasztásával.

Magával ragadó Marokkó

Ha valaha jártunk már Marrákesben, vagy legalább az Instagramon lájkoltuk mások ott készült fotóit, tudjuk, hogy elvarázsolt csodavilág a színeivel, a bútoraival, a mintáival, épp mint a mesékben. Ha pedig tökéletes harmóniát szeretnénk a kezünkön viszontlátni, készíttessünk az egész kézfejet beborító hennarajzot a hozzá illő körömdesignnal.

Egy kicsit hippis, egy kicsit bohém

Az alkalmazott mintákkal megidézhetjük a Közel-Keletet, Észak-Afrikát, sőt még Dél-Amerikát is. Akkor mutat igazán jól, ha körmeinket hosszabbra hagyjuk, rövid körmökön ez a stílus nem mutatja meg igazi arcát. A kézfejen megrajzolt hennaminta aztán tovább mehet a körmökre is.

További extrát vihetünk az összképbe ha körömpiercinget is bevetünk.

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Pinterest

undefined

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top