Trend

Befizetett egy méregdrága hajvágásra, de elrontották a frizuráját

Csak otthon vette észre, hogy a haja nem lett egyenletesen levágva.

Négy és fél órát töltött a fodrásznál, és 65 fontot (majdnem 25 ezer forintot) fizetett egy nő egy kontár hajvágásért a dél-walesi Nelson egyik szalonjában.

A 20 éves Rachel White csak otthon vette észre, milyen csapnivalóan vágták le a haját, miután szólt neki az unokatestvére, hogy nem egyenletes a nyírás.

Ezután a lány megmosta a haját, és megpróbálta úgy beállítani, ahogy szokta. De ez sem tudta elrejteni, mennyire borzasztó munkát végzett a fodrász. Az unokatestvérének kellett kiigazítania a frizuráját, hogy egyáltalán munkába tudjon menni a postásként dolgozó nő.

Miután a Facebookra kitett pár képet a hajáról, a fodrászat megígérte neki, hogy ingyen helyrehozzák a frizuráját. A nőnek azonban esze ágában sincs visszamenni.

Ráadásul a kényszerű igazítás miatt most 7-8 centivel rövidebb a haja, mint amilyet szeretett volna. Annyira elkeseredett emiatt, hogy azt mondta, még szelfizni sem hajlandó addig, míg meg nem nő a haja.

A szalon szerint a nő boldogan távozott tőlük, és kifizette a teljes árat. Arra viszont nem hajlandó, hogy személyesen elmondja, mi a problémája, nem élt a pénzvisszafizetési lehetőséggel sem, inkább becsmérlő megjegyzéseket tesz a fodrászatra.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top