Trend

Brutális összegbe került Meghan hercegné kismamaruhatára

Nem lehet azt mondani, hogy a várandóssága alatt spórolt volna az öltözködésén.

Meghan hercegné várandósságát hivatalosan csak Eugénia hercegnő esküvőjét követően jelentették be, ám már az ott viselt öltözéke alapján sejteni lehetett, hogy babát vár.

A Love The Sales oldal kiszámolta, hogy az októberi esküvőtől a múlt heti, szülése előtti utolsó megjelenéséig összesen mennyibe kerülhettek azok a ruhák és kiegészítők, melyeket nyilvános eseményeken viselt.

(Samir Hussein/WireImage)

Nos, azt nem lehet mondani, hogy a hercegné különösebben spórolt volna a kismamagardróbján, hiszen ahogy korábban, úgy ebben az időszakban is javarészt luxusmárkák kínálatából öltözködött és nem kapott rá a ruhaismétlésekre sem. 

Ez a ruhája 33 millió forintba került (Pool/Samir Hussein/WireImage)

A legdrágább ruhája az a 90.000 angol font, vagyis 33 millió forint értékű Dior kreáció volt, melyet a hercegi pár februári, marokkói látogatásán viselt. A legolcsóbb ruha pedig, melyet várandóssága alatt láthattunk rajta, egy 9000 forintos kismamaruha volt a H&M-ből, igaz, ezt egy 790 ezer forintos Armani kabáttal és egy 245 ezer forintos Stella McCartney táskával kombinálta.

A 75 szett ára, melyeket az elmúlt hónapokban viselt, mintegy félmillió angol font, vagyis közel 185 millió forint volt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top