Trend

Megszólalásig hasonlít Cara Delevingne-re egy fiú

Nem szereti, ha azt mondják rá, hogy úgy néz ki, mint egy lány.

A brit Jourdon Gavinnek korábban nem tűnt fel, hogy hasonlítana Cara Delevingne-re, ám a párja testvére, Chloe egy nap küldött neki egy fotót a szupermodellről, melyről első ránézésre azt hitte, hogy azon a fiú látható. 

Jourdon és Cara fotóit a Facebookra is kitette és az ismerősei is egyetértettek abban, hogy a srác bizony nagyon hasonlít a modellre.

Cara Delevingne és Jourdon Gavin (Getty Images/Facebook)

„Látok némi hasonlóságot, de nem szeretem, ha az emberek azt mondják, úgy nézek ki, mint egy lány. Azt gondolom, a szeme, a szája és az orra olyan, mint az enyém. Furcsa egybeesés” – mondta Gavin.

„Eltekintve a ténytől, hogy Jourdon nem szőke, az arcuk őrületesen hasonlít. Modell vonásai vannak” – jegyezte meg Chloe, aki egyébként rajongója Cara Delevingne-nek.

Az értékesítési tanácsadóként dolgozó Jourdont egyébként hívták már modellkedni. 18 éves korában, az utcán szólította le egy ügynök, és odaadta neki a névjegykártyáját. A fiú azonban soha nem hívta fel, mivel nem érezte magát kellőképpen magabiztosnak a modellkedéshez.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top