Trend

Egykor éheztette magát, ma sikeres plus size modell

Sokatmondó előtte-utána fotót posztolt a plus size modell.

Lauren Hill ausztrál plus size modell 12 évesen került a divat világába, az egyik legfiatalabb modell volt, aki valaha kifutóra léphetett a Sidney Mercedes Benz divathéten. 17 évesen New Yorkba költözött, hogy ott építse tovább a karrierjét. Éheztette magát, és egy barátjától kapott fogyitablettát is szedett, hogy elérje az áhított nullás méretet. Amikor pedig sikerült, a legnagyobb divatházak bemutatóira szerződtették. Kívülről boldognak tűnt ugyan, de belülről emésztette magát. Egy nap aztán elege lett, és visszaköltözött Ausztráliába.

Ma sikeres plus size modell és pozitívtestkép-aktivista. Néhány napja sokatmondó előtte-utána fotót tett közzé az Instagramon, melyen megmutatta, mekkora különbség van egykori és mai külseje között.

Lauren jelenleg  a Non Airbrushed Me Management modellje, mely ügynökség filozófiája, hogy a szépséget annak mindenféle formájában ünnepelje, nyersen és autentikusan.

„A szépség nincs életkorhoz, nemzetiséghez vagy mérethez kötve. Az egyediségünk és az egyéniségünk tesz minket széppé” – fogalmazott a modell.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top