Trend

Céline Dion a L’Oréal új szépségnagykövete

Céline Dion mindig a szívére hallgatott a sikerhez vezető útja során, miközben szembeszállt a sztereotípiákkal, így példát mutatott sok millió nőnek a világon.

A világ vezető szépségápolási márkája, a L’Oréal Paris büszkén jelentette be, hogy legújabb szépségnagykövete nem más, mint a legendás énekesnő, Céline Dion.

Céline Dion a világ egyik legünnepeltebb és legnagyobb csodálatnak örvendő nője – igazi ikon, aki közeli kapcsolatot ápol rajongóival. Gyönyörű, erőteljes énekhangján és látványos színpadi teljesítményén túl Céline Dion egy olyan nő, aki rendkívüli személyiségéről ismert. Rugalmas, magabiztos, nagylelkű és alázatos, tökéletes szimbóluma a női magabiztosságnak, egy igaz értékű nő.

Céline Dion

„A L’Oréal Paris küldetése, hogy támogassa a nőket önmegvalósításukban. Éppen ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan nagykövetek képviseljék a márkát, akik erősek, határozottak, nem félnek kitűnni, és így példát mutathatnak. Céline Dion mindig a szívére hallgatott a sikerhez vezető útja során, miközben szembeszállt a sztereotípiákkal, így példát mutatott sok millió nőnek a világon. Ez teszi a márka tökéletes képviselőjévé” – mondta Pierre Emmanuel Angeloglou, a L’Oréal Paris globális márka igazgatója.

Idén júniusban egy új fejezet veszi kezdetét a sztár életében, ugyanis régóta futó Las Vegas-i show-műsora véget ér. Emellett egy új, nagyon várt albumot is kiad az év második felében.

Az 51 éves énekesnő a L’Oréal Paris Excellence hajfestékének arcaként április 22-én debütál majd. A Párizsban forgatott reklámfilm kiemeli Celine Dion humorát és játékos oldalát.

„Életemnek abban a szakaszában vagyok, amikor boldogan szólalok fel arra bátorítva másokat, hogy érezzék magukat gyönyörűnek és magabiztosnak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top