Trend

4 tipp, hogy végre neked is legyen egy vállalható profilképed

Itt a jó idő, szuperek a fények, jönnek a szabadtéri programok, a barátokkal bulizós, családdal kirándulós, majd a nyaralós alkalmak. Ezek mind szuper lehetőségek, hogy elkészítsük az év hátralévő részében használt profilképünket a közösségi oldalakra. Igen ám, de mi van, ha nekünk nem jön össze, ami másnál olyan egyszerűnek tűnik?

Minden társaságban van valaki, aki a buli tetőfokán bedobja, hogy „csajok, csináljunk szelfit!”, és persze ő szuperül is néz ki az összes elkészített képen – a többiek közül viszont sokan hajlamosak úgy érezni, hogy nem éppen az előnyös oldalukat mutatják ezeken a fotókon, meg úgy egyáltalán bármilyen képen. Ha te is szoktál így lenni ezzel, íme négy tipp, ami segít összehozni a vállalható fotót, amit akár profilképként is használhatsz majd.

Soha szemből, mindig csak profilból!

Ez azért fontos, mert szemből ellőtt képnél kicsit kerekebbnek tűnhet az arcunk. Nézd meg a tükör előtt, melyik oldalról vagy előnyösebb, és fordulj ennek megfelelően a képeken – másrészt pedig igyekezz kicsit fentről fotózni vagy fotóztatni magad, hogy elkerüld a tokaparát is. Persze azért nagyon fentről sem érdemes próbálkozni, mert akkor már torzul az összkép, és sokkal inkább hasonlítasz majd egy tojásra, mint önmagadra.

Légy Wonder Woman (félig)!

A modellek gyakran alkalmazzák ezt a pózt, és tőlük azért vitathatatlanul van mit tanulni, ha fotózásról van szó. Tedd az egyik kezedet a csípődre, a medencédet pedig billentsd ki oldalra, így vékonyabbnak tűnik majd. Meg szexisebb is az összkép.

Fashion Model GIF - Find & Share on GIPHY

Discover & share this Model GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Keretezd be!

Ha valahogyan mintegy bekeretezzük az arcunkat – akár a kezünkkel, akár egy napszemüveggel, sállal vagy kendővel –, még inkább ráirányíthatjuk a figyelmet az előnyösebb részletekre. A szűk képkivágás is azt segíti, hogy mi magunk legyünk érdekesek a fotón, ne a háttér.

Légy teljesen Wonder Woman!

Ha az egész alakos fotónál maradunk, és nagyon nem tudunk mihez kezdeni magunkkal, tegyük csak határozottan csípőre mindkét kezünket. Ettől magabiztosabbnak tűnünk, ami elhiteti másokkal is, hogy ez egy jól sikerült fotó rólunk.

Wonder Woman GIF - Find & Share on GIPHY

Discover & share this Wonder Woman GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top