Trend

Bikinit is bátran felvesz a ritka bőrbetegséggel élő nő

Régebben takargatta a testét, de mára elfogadta magát

A 43 éves, brit Rachael Reynolds 1-es típusú neurofibromatózissal él, melynek következtében a teste jelentős részét buborékszerű csomócskák borítják.

Bár sokáig igyekezett takargatni a testét, mára elfogadta magát. Nemrégiben a House of Extraordinary People című brit valóságshow-ban is feltűnt, melyben a szokványostól eltérő külsejű embereket költöztettek össze egy házban. A műsorban fürdőruhában is megmutatta magát. Azt mondja, a szereplés jót tett az önbizalmának.

Rachael Reynolds (Profimedia, Barcroft Media)

A nő az édesapjától örökölte a bőrbetegséget, a csomók 13 éves kora körül kezdtek feltűnni a testén. Rengeteget bántották a külseje miatt, és azt hitte, sosem talál majd párt magának. 2003-ban azonban egy régi barátjával, Mike-kal újra felvették a kapcsolatot, egymásba szerettek, és össze is házasodtak. Négy közös gyermekük van.

(Profimedia, Barcroft Media)

Rachael fájdalmas műtéteken és lézeres kezeléseken van túl, melyek során a csomók egy részét eltávolították a testéről. Tisztában van azonban azzal, hogy az évek múltával a bőrének állapota rosszabbodni fog, a betegségre pedig nincs gyógymód.

A nőt azonban már nem érdekli mások véleménye. Közelgő nyaralásán sem fogja takargatni magát, úgy tervezi, hogy bikinit is felvesz majd.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top