Trend

10 tanács, hogy várandósan is trendi maradj

Összeszedtük, azt a pár tanácsot és trükköt, amivel terhesen, nagy pocakkal is igazán sikkes és elegáns tudsz maradni. Nem kell lemondani sem a kényelemről, sem a legújabb trendekről, csak egy ajtóval arrébb kell menni.

Sokaknak okoz komoly fejtörést, hogyan öltözzenek a várandósság alatt, hiszen alakjuk folyamatosan változik, és nem könnyű megtalálni a kényelmes és a „jól is áll” közötti egyensúlyt. Hiszen főleg a véghajrában, a kiírt időponthoz közelítve néha úgy érzik, hogy kifeszített vitorlavászonként élik mindennapjaikat, ilyenkor fontos, hogy megőrizzék a nőies eleganciát.

Íme 10 jó tanács, amely segíthet a választásban:

  1. Kerüld a szintetikus anyagokból készült ruhákat, könnyen allergiát okozhatnak, és a melegben is tudnak kellemetlenkedni.
  2. A természetes anyagokat részesítsd előnyben, mint a gyapjú, pamut, lenvászon, selyem; a legjobb, ha hipoallergén.
  3. Inkább bővebb szabású, lenge ruhákat viselj. A nagyon szűk nadrág vagy felső elszoríthatja a hasat vagy a lábakat, amelyek már amúgy is megterheltek.
  4. Válogass a kismama osztályon. A legtöbb menő márkának van kismamákra szabott részlege: farmerek, felsők, ruhák, amelyek nem szorítják el a hasat és kényelmessé teszik a hétköznapi mozgást.
  5. Cserélgessetek ismerősökkel, barátnőkkel kismamaruhákat. Hiszen ezeket nem hordja az ember nagyon sokszor, így fel tudjátok frissíteni a kismama-repertoárt.
  6. Vásárolj kismamamelltartót. Lényeges, hogy az időközben megnövekedett melleknek legyen elég hely és alátámasztás; ha kell, viseld éjszaka is.
  7. Válassz olyan ruhadarabokat, amelyeket a terhesség teljes hossza alatt tudsz hordani. Sőt ha bővebb ingeket vagy nyári ruhát veszel, azokat még szülés után is bevetheted.
  8. Sőt kölcsönkérheted párod fehér ingét is: egy farmerrel, a has alatt megkötve kifejezetten szexi lehet.
  9. Az első három hónapban még csak kicsi a pocak. Ha nem szeretnéd rögtön megosztani a munkahelyeden az örömhírt, válassz bővebb blúzokat és csípőnadrágot, ami nem hangsúlyos deréktájban.
  10. A 4-5. hónap körül már nyugodtan felvehetsz testhezálló ruhákat, hogy kifejezd nőiességed igazi mivoltát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top