Trend

Elmondjuk, mit jelképez Sansa Stark ikonikus nyaklánca

A jelmeztervező magyarázta meg az Instagramon.

Két héttel ezelőtt startolt a Trónok harca záróévadja, az intenetes keresések pedig még itthon is megugrottak, amikor a nyolcadik évad első részét leadta az HBO. Tessék, ezt meg is mutatjuk egy grafikonon a Google Trendsből. A piros karika jelöli a szezonkezdet napját: 

Amióta megy a sorozat, a netes keresések száma világszerte nőtt, a sorozatot taglaló cikkek száma szintén emelkedik, mi is csak úgy ömlesztjük az anyagokat, például szó volt arról, hogy a rajongók találtak egy viszonylag látványos bakit az első évadból

A törzsnézőket nyilván nemcsak a történet, hanem a jelmezek is foglalkoztatják, és sokaknak feltűnt az a nyaklánc, ami már jó ideje Sansa Stark nyakában lifeg. A láncról és a karikáról most egyenesen Michele Clapton, a széria jelmeztervezője mesélt. Sansa az ötödik évadban kezdte hordani az ékszert, Clapton szerint ez ahhoz kapcsolható, hogy Sansa felnőtt, és többé nem a naiv áldozat szerepébe bújtatják. „A kör pozitív érzelmi üzenetet sugároz, harmóniát, egységet és elkötelezettséget jelképez, ezek pedig mind-mind köthetők a nőkhöz” – magyarázta Clapton. 

(via Yahoo!)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top