Trend

Így néz ki 50 évesen fürdőruhában a kilencvenes évek szupermodellje

Még mindig irigylésre méltó alakja van, és meg is meri mutatni.

A kilencvenes évek egyik ikonikus szupermodellje, Helena Christensen vasárnap két tengerparti fotót posztolt az Instagramra. Hogy a képek pontosan hol készültek, azt nem tudni, az azonban egyértelműen látszik, hogy az 50 éves modell alakja még mindig hibátlan. Ezt pedig bátran meg is mutathatja, még ha ez nem is mindenkinek tetszik.

Christensen a közelmúltban részt vett Gigi Hadid 24. szülinapi buliján, farmernadrágjához pedig felülre csupán egy csipkés, pánt nélküli fűzőt vett fel. Meg is kapta emiatt a magáért a brit Vogue korábbi főszerkesztőjétől, Alexandra Shulmantól, aki szakadtnak nevezte a megjelenését, és vitriolos hangvételű cikkben ecsetelte, hogy ebben a korban egy nőnek már nem szabadna mutogatnia a testét.

Helena Christensen Gigi Hadid szülinapján (Profimedia, Splash)

A konfliktust azóta rendezték, Helena a következőt írta ugyanis ezzel kapcsolatban az Instagramon: „Mindannyian követünk el hibákat, a virág és a bocsánatkérés megvolt.”

via

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top