Trend

Szörnyen megalázták a molett nőt, mégis valami jó sült ki a dologból

Az instagramozók fölülírták a nő rossz élményeit, és minden az előnyére változott.

Florence Grace egy pozitív testképet hangsúlyozó blogger, aki nemrég egy máltai fesztiválra látogatott. Nagyon készült az eseményre, úgy döntött, hogy mindennap másik fürdőruhaszettet visel majd, napokat töltött a különböző outfitek összeállításával.

A fesztivál jól indult, Grace önbizalomtól telve sétálgatott a barátjával, remekül érezte magát az egyik fürdőruha-kreációban. Azonban egy fiúcsapat kigúnyolta őt, mutogattak rá, és azt mondták, hogy nem képesek mögötte menni, mert hányingerük támad.

Grace szörnyen érezte magát a történtek miatt, haza is akart menni a következő géppel, és azt gondolta, hogy soha többet nem vesz fel fürdőruhát. A bánatát megosztotta az Instagramon, ami a hashtageknek köszönhetően rengeteg fesztiválozóhoz eljutott, akik a kommentjeikkel biztatták a nőt, és dicsérték a fürdőruháját is. Grace személyesen is rengeteg pozitív visszajelzést kapott, ettől össze tudta szedni magát, nem ment haza, és mégiscsak jól szórakozott a fesztiválon.

„Most már tudom, hogy aki másokat kigúnyol, annak saját magával van baja. Én elégedett vagyok magammal, hálás vagyok a családomért és az életemért, és jól érzem magam a bőrömben” – mondta el Grace a brit Metrónak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top