Trend

Ennek a férfinak a hajára a nők is irigykednek

Nevezték már madárijesztőnek, de Aranyhajnak és Jézusnak is. Mindezt a haja miatt.

A brazil Cristiano Braga 2012-ben kezdte növeszteni a haját. A 28 éves modell és színész hajkoronája mostanra közel 70 centi hosszú, gyakran még a nők is irigykednek rá.

Rengeteg pozitív visszajelzést kap a hajával kapcsolatban, ugyanakkor persze a trollok is rendszeresen betalálják. Nevezték már ronda nőnek, seprűnek, madárijesztőnek, ám a gonoszkodó megjegyzésekkel igyekszik nem foglalkozni.

Saját bevallása szerint mindössze 5 percbe telik megmosni a haját, melyet aztán természetes olajokkal, aloe verával, avokádóval, kamillával, mentával, illetve rozmaringgal ápol.

Cristiano Braga (mediadrumworld.com / Northfoto)

„Az előítéletek erősen jelen vannak a társadalmunkban, és harcolni kell ellenük. Folyton Jézusnak, John Lennonnak, Jared Letónak, Axel Rose-nak, Arielnek, Meridának, kis hableánynak, Aranyhajnak hívnak. Érdekes volt, mikor egy alkalommal siketek, jelnyelvet használva megkérdezték, hogy melyik zenekarban játszom, mert azt hitték, híres vagyok. Le is fényképeztek” – mesélte Braga.

Azt mondja, mindig is tetszett neki a hosszú haj, férfiakon és nőkön egyaránt, ám konkrétan nem tudja megindokolni, hogy ő maga miért növesztette meg. A nagymamája szerint az ok bennszülött származásában keresendő.

„A nagymamám nagymamája bennszülött volt, és a lábfejéig ért a haja. Valami sprituális vagy kulturális oka lehet. Úgy érzem, a hajam megvéd a rossz dolgoktól a világban, sokkal erősebbé és magabiztosabbá tesz.”

A férfi továbbra is szeretné növeszteni a haját, ugyanakkor ha olyan színészi feladatot kapna, ami miatt le kell vágatnia, akkor ugyan nem szívesen, de megtenné.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top