Trend

Öt éve nem vágta le a szakállát, így néz ki most

Egy halloweeni jelmezhez kezdte növeszteni a szakállát, ez lett belőle.

Az amerikai Lance Wooton 2014 nyarán, a halloweenre tervezett vikingjelmezéhez kezdte növeszteni a szakállát. Október végére már jókorára nőtt. Egy barátja ekkor hívta meg egy borbélyüzletébe, ahol megismertette a szakállápoló kozmetikumokkal, melyek létezéséről Lance addig nem is tudott.

Miután kipróbálta a szakállápolókat, feltöltött néhány fotót az Instagramra. Ezek alapján hívták el élete első szakállversenyére, ahol megtetszett neki ez a közösség, és úgy döntött, tovább növeszti arcszőrzetét. A szakálla ma már közel 90 centiméter hosszú.

Lance Wooton öt éve nem vágta le a szakállát

Lance Wooton öt éve nem vágta le a szakállát (Instagram)

Az évek során Lance mintegy 30 szakállversenyen vett részt. Az Egyesült Államokban természetes szakáll kategóriában a második, míg a világversenyen a negyedik helyezést szerezte meg. Ma már szponzorai vannak, és tavaly még egy filmben is kapott egy kisebb szerepet.

„Néhányan azt hiszik, hogy ez őrültség és nevetséges, de nem bánom. Annyit elmondhatok, egyáltalán nem változtatta meg a szerelmi életemet. Ha egy szakáll a szerelem útjába állhat, az vajon igazi szerelem?” – fogalmazott Wooton.

A férfi rengeteg időt és energiát szán szakálla ápolására. Naponta legalább kétszer kifésüli, és olajozza.

Saját bevallása szerint a szeles napokon nincs könnyű dolga és meglehetősen idegesítik azok az idegen emberek, akik megpróbálják megfogni a szakállát.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top