Trend

Elképesztő dolgot kért vendégétől a menyasszörny

Picit elszálltak az elvárásai.

Egy bosszús vendég az egyik esküvőkibeszélő csoportba vitte a bánatát: hivatalos egy esküvőre, de a menyasszony azt kérte, fesse be a haját, és takarja el a tetoválásait, mert a megjelenése nem megy ahhoz, amit a menyasszony elképzelt.

Az ausztrál nő posztjában leírta, hogy a menyasszörny egy Facebook-üzenetben kérte őt arra, hogy az esküvő napjára az egyébként kék haját fesse már át valamilyen természetesebb színre, és hogy egy kis boleróval vagy színházi sminkkel fedje le a tetoválásait. „Rengeteg munkát fektettünk a témánkba, és bocsi, de a megjelenésed nem megy hozzá – írta a menyasszony – Szeretném, ha minden tökéletese lenne, és szívesen küldök neked ötleteket blézerre vagy ízléses, hosszú ujjú ruhára, de egy másik vendégtől ugyanezt kértem, akár össze is köthetlek titeket, és mehettek együtt vásárolni.

Képünk illusztráció, Forrás: iStock

A vendég még egy ideiglenes hajfestésbe belement volna, de a kánikula közepén nem akart hosszú ujjú ruhát viselni, így a kérés második felét megtagadta. A menyasszony mintha csak erre várt volna:

Tudom, meleg lesz, de ez az én napom, úgyhogy ha nem tudod megoldani, akkor úgy érzem, sem én, sem [a vőlegény] nem fontos neked, és a legjobb, ha így nem is jössz. Nem kérek sokat, és nem az én hibám, hogy nem bírod a meleget. Ha ott akarsz lenni, ki fogsz találni valamit, és ha úgy jelensz meg, hogy bármelyik tetoválásod kilátszik, nem fognak beengedni.

A sértett vendég azt tervezi, hogy beszél a vőlegénnyel – annak ellenére is, hogy a menyasszony szerint a férfi teljesen egyetért vele.

(Fox News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top