Trend

Spéci kutyarugdalózókat árul az Amazon

A különleges kutyaruhák megóvják a gazdikat attól, hogy vedlő kedvencük teleszőrözze a lakást, és – állítólag – nyugtató hatással vannak az ebekre is.

Speciális kutyarugdalózókat árul az Amazon – írja a Boredpanda. A Shed Defender menő egyrészesei a gyártó szerint megakadályozzák, hogy vedlő pajtásaink szőrrel szórják tele a lakást vagy az autót, ráadásul nagyon cukin is állnak a kutyusoknak.

 

Fotó: Amazon

A webáruház termékismertetőjében a forgalmazó azt írja, hogy a rugdalózó nyugtató hatással van az ebekre, és arra is jó, hogy megakadályozza, hogy egy műtét után elvakarják a sebeiket.

Fotó: Amazon

A Shed Defender állítólag még a bolhák ellen is véd, telente pedig melegen tartja kedvencünket. A 45 fontba (kb. 16 300 forint) kerülő kutyaruha többféle méretben kapható, és annyira népszerű a gazdik körében, hogy jelen pillanatban szinte hiánycikknek számít, mert pillanatok alatt felvásárolták a készleteket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top