Trend

Ruhája miatt alázták meg a 11 éves kislányt

A nevelőanyukája teljesen kiborult.

Aubrie az utolsó iskolai napra egy szürke leggingsben, azaz cicanadrágban és egy pólóban ment iskolába, mert anyukája és ő is arra készültek, hogy valami aktív program lesz az év utolsó napján. Mikor vége volt a napnak, Liv Morgan meglepődve látta, hogy Aubrie-n egy óriási bő, sárga póló van. A kislány akkor árulta el, mi történt: őt és két lányt áthívott a tanár egy másik szobába a ruhájuk miatt, miszerint zavaró a többiekre nézve. Ekkor kapta Aubrie a sárga pólót.

A 11 éves kislány édesanyja felhívta az iskolát, ahol a tanár szerint Aubrie nem volt megfelelően felöltöztetve. A probléma csak ott van, hogy miután a kislányt behívták, osztálytársai elkezdték cikizni, cetliket aggattak a hátára és csúfolták.

sikola, cicanaci

Facebook: Liv Morgan

„A legszomorúbb azért vagyok, hogy a lányom még csak 11 éves, és máris szomorú leckét tanult a női testről. Nem számít, hogy mit viselsz, mindig találnak okot arra, hogy szexualizáljanak” – írta az anyuka.

Az iskola is reagált történtekre: „Ha a diákok megsértik az öltözködésre vonatkozó szabályokat, akkor megtesszük a megfelelő intézkedéseket… Az igazgatóság nem szól bele a diákok megjelenésébe, kivéve, ha választásuk zavarja az iskolánk oktatási programját” – mondták. 

Aubrie pedig azóta sem dobta ki a cicanadrágjait, a nyári iskolába is felvette azokat!

via

Kiemelt kép: illusztráció, Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top