Trend

Félelmetes, ahogy az örömanya szabotálta fia esküvőjét

Az örömanyának egyszerűen nem tetszett az esküvői helyszín!

Meglepő esküvői sztoriját osztotta meg a Redditen a vőlegény unokatestvére. Mint történetéből kiderül, a vőlegény anyjának komoly baja volt az esküvői helyszínnel. Az örömanyuka ugyanis nem bírta feldolgozni, hogy nem egy templomban, hanem egy parkban mondja ki a fia és választottja a boldogító igent.

Gondolt egyet, és fia rokonainak – többek között a sztorit közzétett unokaöccsnek – nagy panaszkodások közepette azt mondta, hogy a dress code nem egy hagyományos esküvői szett, hanem egy szimpla póló, pulcsi és rövidnadrág.

Sajnos a násznépből sokan el is hitték, sőt nagyon komolyan vették az anyuka szavait, és a kért ruhákban érkeztek. Igaz, az esküvő előtti nap a leendő anyós színt vallott, hogy mit csinált, és elárulta, hogy ő ugyan hozott az alkalomhoz illő ruhát, sokan a vőlegény családjából azonban lezser szettben, baseballsapkában feszítenek az esküvői fotókon.

Sok sikert kívánunk a menyasszonynak az anyósához, úgy tűnik, nem könnyű eset!

via

(Nyitókép: illusztráció, Profimedia)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top