Trend

Imádják az influenszert, mert megmutatta a hurkákat a hasán

Chessie Kingnek több mint félmillió követője van az Instagramon. Feladatának érzi, hogy javítsa a nők testtudatosságát.

Imádják az influencert, aki egy Instagramra feltöltött fotón bátran megmutatta a hurkákat a hasán – írja a Yahoo Lifestyle.

Chessie King fitneszblogger kötelességének érzi, hogy javítsa a nők testképét – ezért nem átallotta több mint félmillió követőjével megosztani a nem éppen előnyös fotót. „Hazudtam volna, ha csak a baloldali képet teszem közzé” – magyarázta a posztban.

Chessie bejegyzését több mint negyvenezren lájkolták a képmegosztó oldalon. „Imádom, mennyire VALÓDI vagy” – írta egyikük. „Neked köszönhetően sokkal jobban érzem magam a testemben” – toldotta meg egy másik.

Nem ez az első eset, hogy Chessie őszintén vállalja a testét. A 26 éves lány az elmúlt években őszinte fotóival szerzett rajongókat magának, és azt sem rejtette véka alá, hogy évekig küzdött, mire el tudta fogadni a testét. „Kedves testem, miután hét éve próbállak minden módon megváltoztatni… Most végre nyaralni mehetünk együtt, anélkül, hogy borzasztó dolgokat gondolnék rólad” – írta egyik bejegyzésében.

Kiemelt képünk: Chessie King / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top