Trend

Csipketerítő kinézetű ruhája miatt cikizték a menyasszonyt

A kaliforniai nő az egyik közösségi oldal piacterén szerette volna eladni esküvői ruháját, vevőt egyelőre nem szerzett, csipkelődő kommenteket azonban igen.

A Facebook piacterén kínálta eladásra menyasszonyi ruháját egy amerikai nő, ám hirdetése és az ahhoz tartozó képek hamar egy esküvői szégyenfalként működő csoportban kötöttek ki.

A hirdetésben egy földig érő, kétrészes együttes látható. Egyik része egy tüllből és vaskos horgolású anyagból készült szoknya, mely térdmagasságban bővül, és a fehérneműt is látni hagyja. A másik része pedig ugyanebből az anyagból készült, harangujjú kabátka, krokodilbőr öv díszítéssel.

Sok esküvői ruhához viszonyítva az öltözethez méltányos áron juthatunk hozzá, csupán 380 amerikai dollárt (nagyjából 110 ezer forintot) kell fizetnie annak, aki szinte meztelenül szeretne ott lenni élete nagy napján.

A kommentelők nem bántak kesztyűs kézzel a ruha viselőjével: a nagymama függönyéhez, illetve csipketerítőhöz hasonlították a meghirdetett ruhát.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top