Trend

Visszavág a kommentelőknek az anyuka, aki milliókat költött kislánya szépségversenyeire

Az angol nő 4 évvel ezelőtt kezdte el gyerekszépségversenyeken indítani a lányát. Továbbra is folytatják, hiába a sok támadás.

A 37 éves Lou Handy az elmúlt négy év során 10 ezer angol fontot (nagyjából 3,6 millió forint) költött most 10 éves lánya műszempilláira, barnítására, fellépőruháira és a versenyekre utazásra.

A háromgyerekes anyuka azután kezdte el szépségversenyekre vinni Miát, hogy láttak egy részt a Toddlers and Tiaras című realityből (hazánkban Apró szépségek néven ment a műsor.) Egy évvel később a 7 éves kislánynál epilepsziát diagnosztizáltak, és úgy gondolták, hogy a gyerekszépségversenyek segíthetnek növelni önbizalmát. Mia jelenleg a International Junior Miss United Kingdom címet viseli kiskamasz kategóriában.

Korábban Lou kénytelen volt megvédeni magát és a többi gyerek-szépségversenyes anyukát a mocskolódó hozzászólásoktól, amelyekben gusztustalannak nevezték őket, hogy engedik lányuknak a sminkelést és az önbarnító használatát. Szerinte ugyanis nem lehet kizárólag a külsőségek alapján véleményt alkotni, hiszen a gyerekek rengeteget készülnek a verseny különböző részeire, például a bemutatkozásukra.

Az anyuka szerint ezekkel a későbbiekben is fontos készségekre és előnyökre tesznek szert. „Ha majd állásinterjúra megy, amikor idősebb lesz, le fogja mosni a többieket” – mondta.

„Ha nem állsz ki nyíltan, hogy elmondd szemtől szembe a véleményed, akkor online se tedd. Az emberek azt gondolják, hogy a közösségi média egy varázslatos hely, ahol a tettnek nincs következménye” – írta le véleményét Lou a negatív kommentekről.

A jövővel kapcsolatban pedig leszögezte, hogy Mia keményen dolgozik, amikor felkészül egy versenyre. Nem akar otthon ülni a képernyőt bámulva, hanem mindenféle dologgal szeret foglalkozni. Imádja a szépségversenyeket, de ha egyszer esetleg úgy dönt, hogy szeretné befejezni, akkor eladják a ruhákat, és majd másfelé veszik az irányt.

(via)

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top