Trend

555 nő szoknyája alá videózott be a perverz férfi

Áladozatai között legalább két kiskorú is van...
szoknya

A spanyol rendőrség szerdán őrizetbe vett egy Madrid külvárosában élő, 53 éves, kolumbiai férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy 555 nő szoknyája alá videózott be a metrón és szupermarketekben. Az előzetes vizsgálatok szerint áldozatai között legalább két kiskorú is van.

A perverz férfi 283 saját készítésű videót tette közzé egy pornóoldalon, ezzel hívta fel magára a hatóságok figyelmét. A felvételek egy részén a nők arca is látszik.

Az elkövetőt a madridi metró egyik állomásán érték tetten a rendőrök, azonnal leteperték, és megbilincselték.

A rendőrség a sajtónak úgy nyilatkozott, a férfi csendes életet élt, és a fővárostól délre fekvő Pintóban, egy raktárban dolgozott. A felvételek többségét a napi ingázása közben készítette a metrón.

A pornóoldalon üzemeltetett profiljának 3519 feliratkozója és mintegy 85 ezer látogatója volt, akik 1,4 millió alkalommal tekintették meg a videóit.

Az ilyen típusú felvételek készítése Spanyolországban bűncselekménynek számít ugyan, ám eddig meglehetősen kevés ügy került bíróság elé.

via

(A nyitókép illusztráció! Forrás: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top