Trend

Beleszédülsz: ennek a tinilánynak van a leghosszabb lába a világon

Átlagos testhosszal jött világra, aztán 9 évesen már jócskán túlnőtt kortársain.

Egy texasi tini büszkélkedhet a világ leghosszabb lábaival: a 16 éves Maci Currin lábai csaknem 134,6 centiméter hosszúak, így 2 centivel megdöntötte a korábbi rekordot, amelyet az orosz Jekatyerina Liszina tartott.

A hosszú lába miatt modellkarrierre vágyó lány magassága is tekintélyt parancsoló, 206 centiméter. Pedig átlagos testhosszal, 48 centiméterrel jött világra.

Édesanyja 18 hónapos korában vette észre, hogy lánya nagyobb az átlagnál. Akkor már 90 centiméter magas volt. Kilencéves korára aztán bőven kortársai fölé magasodott a maga 170 centijével.

Nem könnyű az élete annak, aki a világ leghosszabb lábainak birtokosa. Fiatalabb korában fájdalmai voltak a növekedés miatt, ma pedig a közlekedés okoz gondot a mindennapokban. Nagyon kell figyelnie, nehogy beverje a fejét az ajtókba, vagy amikor beszáll egy kocsiba.

Ruhát sem nagyon talál magának, farmert szinte nem is hord, mert nincs rá való méret. Egy coloradói boltban szokott vásárolni, ahol extra hosszú jóganadrágokat árulnak.

A nehézségek ellenére a tinilány jól érzi magát a bőrében, jól kijön a kortársaival, és azt is jól kezeli, ha megbámulják az utcán.

(Barcroft TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top