Trend

A szakemberek szerint a legjobb ránctalanító krém (x)

Mivel a piacon rengeteg ránctalanító krém található, a vásárlók nehezen jutnak hozzá az olyan információkhoz, amelyek a krémek igazi hatékonyságát mutatják. Ezért felkértük Cander Tamarát, engedéllyel rendelkező élelmezési tanácsadót és a „Fiatalos kinézet megtartásának öt titka” kézikönyv szerzőjét.


Magyarországon a ránctalanító krémek vezető szépségtrendek lettek és minden hölgy, korra való tekintet nélkül, tévedhetetlen kozmetikai kísérőjévé váltak. A sok különböző termék közül csak kevés az igazán hatékony és kevésnél adnak a gyártók garanciát a termékük hatékonyságára.


Üdvözlet, köszönjük hogy időt szakított az olvasóinkra. Először is, érdekelne bennünket, hogy mi a véleménye a különféle, a túl sokféle ránctalanító krémekről, amelyek megtalálhatók a magyar piacon?

Üdvözlöm Önöket, és örömmel fogom Önökkel megosztani a tapasztalataimat. A ránctalanító krémek világszerte nagyon népszerűek, ebben a tekintetben Magyarország sem marad le a kínálatban.

Mivel nincs olyan nő, aki még nem próbálta volna ki a fiatalító krémeket, nem meglepő, hogy olyan cégek is elkezdtek ezzel foglalkozni, akik előzőleg nem árultak ilyen termékeket.

Itt a véleményem szerint megjelenik a fő és a legnagyobb probléma, mert sok cég a gyors és nagy nyereség reményében olyan termékeket is a piacra dob, amelyek nincsenek leellenőrizve a hatékonyságukat illetően.

Hogyan hat ez a vásárlókra? Feltételezzük, hogy sokan vannak akik már pórul jártak, hiszen a nem ellenőrzött krémek nagy csalódást okoztak.

Teljesen igaza van! A felhasználókkal folytatott beszélgetés során észrevettem, hogy nagy részük már kipróbált különféle ránctalanító krémet, mert hittek a gyártók ígéreteiben, amelyek hihetetlen eredményekről számoltak be, és hirtelen elhatározásból megvásárolták a terméket.


A leggyakrabban azt hallom, hogy a nem megfelelő krémek használata után csalódottak voltak, de emellett dühösek is, mert gyakran előfordult, hogy a terméket nem tudták visszaküldeni, vagy a kereskedők eltűntek, mint szürke szamár a ködben.

Tehát, mit tanácsolna a felhasználóknak, akik szeretnék csökkenteni a ráncaikat, de nem szeretnének csalódni és csak feleslegesen kidobni a pénzüket?

Mindenesetre jó, ha figyelembe veszik a szakemberek véleményét, és az ismert, valamint az elismert, arcra specializálódott cégek ránctalanító krémjeit vásárolják meg, és nem használják a „tömeggyártási termékeket”, amelyek minden utcasarkon megvásárolhatók.

>> Én is szeretnék olyan krémet, amely biztosan hatékony és a vásárlók 93 %-a elégedett vele! <<

Ha a cég, amely egyébként egyszerű krémeket és samponokat gyárt, és ezért képes tömegreklámkampányokat fizetni, ez még nem jelenti azt, hogy minőséges ránctalanító krémmel rendelkezik, mert az egészen más terület, ezt figyelembe kell venni a vásárlás előtt.

Milyenek a tapasztalatai jelenleg, mennyire elérhetők a ránctalanító krémek Magyarországon, valamint melyek Ön szerint a legjobbak?

Tudni kell, hogy ilyen ajánlásoknál több tényezőt is figyelembe kell venni, beleértve a bőrtípust, a krém árát és típusát, a nappali, éjszakai vagy kombinált krémeknél megfeleződnek a költségek, mivel nem kell még két kiegészítő terméket megvásárolnia.


Lehet, hogy meg fog lepődni, de nem szoktam a legdrágább (30.000 Ft vagy még ennél is drágább) krémeket ajánlani, mert az esetek nagy részében csak a márkanevet fizetik meg, nem a jobb eredményt.

Emellett javaslom a legolcsóbb termékek kerülését is, mert okkal ilyen olcsók. Jobb megmaradni az „arany középben”, ahol normális áron találhat nagyon jó minőségű krémeket.

Magam is sokféle ránctalanító krémet próbáltam már, legjobban a spanyol PostQuam cég, PostQuam Unique 3az1-ben krém tetszett, a cég 1982 óta gyárt minőséges kozmetikai termékeket, a kozmetikai szalonoknak és a sminkeseknek.

Kitűnő, de sajnos a kozmetikai szalonok drága minőségi kozmetikumai nem elérhetők az átlagos nők számára!

Mint már említettem, a javaslataimnál mindig figyelembe veszem az árat. A PostQuam Unique 3az1-ben krém pozitívuma nemcsak a jó eredmény, hanem az a tény is, hogy egyidejűleg használható nappal és éjszaka is, tehát nem kell két terméket megvásárolnia, ez az utazások során nagyon praktikus. A krémet csak bedobja a táskájába, és mindenhová magával viszi.

Ami biztosan megörvendezteti a magyar hölgyeket, hogy a PostQuam az országunkhoz igazította az árait, mert a PostQuam.com hivatalos weboldalon ez a termék 18.900 Ft-ba kerül, míg a PostQuam hivatalos magyar weboldalán akciós áron kínálnak két krémet 15.000 Ft-ért.


Tehát, ha átszámítjuk, egy krém 7500 Ft-ba kerül, a postaköltség pedig ingyenes. Ez nagyon kedvező ár egy ilyen minőségi krém esetében.

Miért pont ezt a ránctalanító krémet ajánlja? Mivel győzte meg Önt? A kedvező ár mellett még mit vett figyelembe?

Igaza van, az ilyen terméknél nem az ár a legfontosabb, mivel sok nő már mindent kipróbált, csak hogy végre megtalálja a megfelelőt, amely tényleg hatékony.

>> Igen, én is szeretném a méhpempővel dúsított krémet kipróbálni és eltüntetni a ráncokat! <<

Azért döntöttem a PostQuam krém mellett, mert az eredményei nagyon meggyőzőek, és mert magam is használom. A modern életvitel és a rendszertelen étkezések nyomot hagynak a bőrünkön, már a 30 éveseknél is „megmutatja az idő a fogait”, a bőr elkezd a puhaságából és a fényéből veszíteni, hamarosan megjelennek az első ráncok.

A PostQuam Unique ránctalanító krém különlegessége abban rejlik, hogy kiváló összetevők alkotják, beleértve a méhpempőt is, amelyről régóta ismert tény, hogy segíti a fiatalodást és az egyik leghatékonyabb öregedés elleni adalék. A „3az1”-ben azt jelenti, hogy a krémnek hármas hatása van, mert csökkenti a ráncokat, feszesebbé teszi a bőrt és visszaadja a gyengédségét és puhaságát.


A PostQuam Unique ránctalanító krém
behatol a bőr mélyebb rétegeibe, így belülről kitölti az apró ráncokat. Ezzel biztosítja a többi krémtől eltérően, amelyek csak a bőr felsőbb rétegeibe hatolnak be, a gyorsabb és hatékonyabb hatást.

Mikor vehetjük észre a krém hatásait, és mit várhatnak a felhasználók a krémtől?

Természetesen nem lehet előrelátni a pontos eredményeket, mert ezek egyénenként változóak, de elmondhatom azokat az eredményeket, amelyeket a felhasználóink adtak a kérdőív kitöltésekor, miután elhasználták az első PostQuam Unique (amelyet naponta 2x használtak, reggel és este alvás előtt) krémet, a következőket állapították meg:

  • a homlokráncok, a nevetőráncok és a marionett ráncok akár 85 %-ban is csökkenhetnek
  • alkalmas nappali és éjszakai krémként is, minden bőrtípusnak megfelel, mert hatékonynak bizonyult a legérzékenyebb bőrnél is.
  • az esetek 62 %-ában a bőr nedvesebb lett, a felvitel után pedig a bőr érintésre kimondottan puha és gyengéd lett
  • a kiegészítő termékek használatával (PostQuam tisztítógél és micelláris víz), nagyban javul az arc bőrének a tónusa és szerkezete.
  • A PostQuam ránctalanító krém egy hónapos használata után a felhasználók 93%-a igazolta, hogy továbbra is használja a krémet, mert bármilyen másiknál jobban megfelel nekik.

Nagyon szépen köszönjük a segítségét és a tanácsait, azt hallottuk hogy valamilyen meglepetést is tartogat az olvasóinknak?

Köszönöm a meghívást. Igaza van, az nlc. olvasóinak a PostQuam krém vásárlása alkalmával, ha felírják az e-mail-címüket, ingyenesen elküldöm az e-könyvem: „5 titok a fiatalság megőrzéséhez”, és leellenőrizhetik, hogy mit tehetnek még azért, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben, és még szebb legyen a bőrük.

Az akciót kihasználhatják a magyar hivatalos weboldalon a www.LocoNatura.com/hu, persze szívesen válaszolunk a honlapon megadod e-mail-címre is, ha netán további kérdései lennének.

Őszintén ajánlom, ne hagyja ki ezt az akciót, két krémet kap egynek az áráért (a megrendelés során válassza az 1 +1 GRÁTISZ opciót), garancia az eredményre, ingyenes postaköltség és az ingyenes kézikönyvem!

>> Kattintson ide, hogy kihasználhassa ezt a szuper akciót, amely során ingyenes krémet (1 +1 GRÁTISZ), ingyenes postaköltséget és ingyenes kézikönyvet kap! <<

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top