Trend

Az Emmy-gála sztárjai végleg leszámoltak a piros–rózsaszín tabuval

Íme, a 2019-es Emmy-gála leg-leg-leg ruhái!

Régóta nem számít már tabunak a divatban a rózsaszín–piros párosítás, olyanra azonban eddig még nem volt példa, hogy ez a színkombináció uralta volna egy jelentős gála vörös szőnyegét. Egészen a ma éjjel zajlott Emmy-díjátadóig… Ruhamustra.

Piros rózsaszínnel 

Susan Kelechi Watson Emmy-gála 2019

Susan Kelechi Watson (Fotó: John Shearer / Getty Images)

Susan Kelechi Watson öltözéke volt talán a legvisszafogottabb a rózsaszín–piros ruhák közül. A Badgley Mischka divatház dizájnerei egy minimalista vonalú, paprikapiros estélyit láttak el az 1800-as évek divatját idéző, puffos, rózsaszín ujjakkal. És minden bizonnyal azt gondolták, hogy a színésznő öltözéke egyedi lesz…

Mandy Moore Emmy-gála 2019

Mandy Moore (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

Mandy Moore egy „éppen leesik rólam a blúzom”-típusú felsőrésszel ellátott modellt választott Brandon Maxwelltől, szintén piros–rózsaszínben. Nem volt egy kockázatmentes darab, de végül semmije sem esett ki belőle a gála folyamán. 

Marisa Tomei Emmy-gála 2019

Marisa Tomei (Fotó: Kevin Mazur / Getty Images)

Marisa Tomei aszimmetrikus szabású verzióban, lilába hajló rózsaszín árnyalatokkal viselte az idei gála legmeghatározóbb trendjét.

Taraji P. Henson Emmy-gála 2019

Taraji P. Henson (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

És egy újabb variáció a témára. Művészi igényű függönyanyag-használat Vera Wangtól, Taraji P. Henson testén. 

Zoe Kazan Emmy-gála 2019

Zoe Kazan (Fotó: Steve Granitz / WireImage)

Zoe Kazan megjelenésében kétségkívül volt valami ajándékcsomag-szerű, ráadásul még a nyolcvanas éveket is megidézte, így minden adott volt a divatkatasztrófához. Mégis, ez volt a legelegánsabb a piros–rózsaszín kreációk közül, amihez persze nyilvánvalóan a fekete alap is nagyon kellett.

Retinacsiklandozás

Greta Lee Emmy-gála 2019

Greta Lee (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

Trendelőrejelzések szerint 2020-ban mindent visznek majd a „világító” mentás, pisztáciás árnyalatok, Greta Lee viszont már idén bevállalta ezt a retinacsiklandozó színt. Szettjével több nemzetközi magazinban is a legrosszabbul öltözöttek listájára került, szerintünk viszont egyáltalán nem volt olyan tragikusan rossz ez az outfit. Sőt.

Regina King Emmy-gála 2019

Regina King (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

Regina Kingre nem csupán mintha, hanem egészen nyilvánvalóan milliméterre pontosan rászabták ezt az élénk babakék Jason Wu-estélyit, amihez persze olyan alak is kell, mint az övé. A szoknyarész feslésnek indult alja viszont meglehetősen illúzióromboló az amúgy szoborszerű ruhán.

Julia Garner Emmy-gála 2019

Julia Garner (Fotó: Jeff Kravitz / FilmMagic)

Julia Garner ruhája két hosszú ujjal vagy minkét oldalon ujjatlanul még ütősebb lehetett volna, a fennmaradó része, különösképp pedig a színe viszont egészen pazar.

Jelmezbál

Natasha Lyonne Emmy-gála 2019

Natasha Lyonne (Fotó: Kevin Mazur / Getty Images) 

Natasha Lyonne idei szettjével abszolút megtalálta a középutat az Emmy-szobron látható arany nőalak és az olajvállalkozók bálján mulatozó Samantha Ewing között. 

Gwyneth Paltrow Emmy-gála 2019

Gwyneth Paltrow (Fotó: Kevin Winter / Getty Images)

Gwyneth Paltrow bemutatta, milyen az, amikor díjat adsz át az Emmy-gálán, ehhez felveszel egy vintage Valentino estélyit, és a végén úgy nézel ki benne, mint egy dolmányos varjú eső után.

Gwendoline Christie Emmy-gála 2019

Gwendoline Christie (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

A Trónok harca Brienne-je, Gwendoline Christie valamilyen egészen érthetetlen oknál fogva főpapnőnek öltözve jelent meg a gálán. Öltözékét egyébként nem egy jelmezkölcsönzőből szerezte be, hanem a Gucci divatháztól.

Melanie Liburd Emmy-gála 201

Melanie Liburd (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Mintha a vőlegény esküvői öltönye lenyelte volna a menyasszonyi ruhát, épp olyan volt Melanie Liburd szettje. Az Emmyre kicsit meredek, de ha valaki például saját magával készül összeházasodni, el sem lehetne képzelni számára tökéletesebb öltözéket.

Mutat is, marad is…

Emilia Clarke Emmy-gála 2019

Emilia Clarke (Fotó: Kevin Mazur / Getty Images)

Emilia Clarke minimál Valentino Haute Couture-ben prezentálta, hogy a legkevésbé sem lehetetlen szofisztikáltan elegánsnak lenni, köldökig dekoltálva. 

Kristen Bell Emmy-gála 2019

Kristen Bell (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

A legpőrébb azonban mégsem az ő felsőteste volt, hanem Kristen Bell-é, talpig – de számottevően inkább csak deréktól lefelé – Diorban. 

Zendaya Emmy-gála 2019

Zendaya (Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images)

Az első, felületes pillantásra Zendaya Vera Wang estélyije is nagyságrendekkel merészebbnek tűnt, mint amilyen valójában volt. Ez a zöld árnyalat pedig: tökély és pont.

A legdrámaibbak

Laverne Cox Emmy-gála 2019

Laverne Cox (Frazer Harrison / Getty Images)

Laverne Cox egy komplett balettkarra elegendő tüllel biztosította be, hogy övé legyen a gála legdrámaibb szettje. A transznemű színésznő és LMBTQ-aktivista outfitjének legfontosabb darabja azonban a szivárványos doboztáska volt: azon ugyanis az „OCT 8 TITLE VII SUPREME COURT” felirat volt olvasható, arra utalva, hogy az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága október 8-án kezd vitát a polgári szabadságjogokról szóló 1964-es törvény kiterjesztésével kapcsolatban, mely megtiltaná LMBTQ-emberek munkahelyi és lakhatási diszkriminációját.

Halsey Emmy-gála 2019

Halsey (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

A 24 éves Halsey életében először vett részt az Emmyn– nem mint jelölt, hanem mint fellépő –, és kapásból meg is nyerte az est hallgatólagos ruhaversenyét. Lila, tülltollas ombre ruhája a legújabb kislemeze, a Graveyard borítójához és a gála lila szőnyegéhez is passzolt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top