Trend

Őszi divattippek a család minden tagjának

Adunk néhány ötletet, hogy hűvösebb időben is divatosan, mégis kényelmesen teljenek a hétköznapok.

Eső, sár, hűvös idő – itt az igazi ősz, nekünk pedig egyre nehezebb eldönteni, mit vegyünk fel reggel és mit adjunk a gyerekre. A legjobb megoldás a réteges öltözködés, hogy bármikor levehessük a vastag pulcsit, de azért kéznél legyen a sálunk is, ha feltámadna a szél. Nem elhanyagolandó szempont a lábbeli sem: lehetőleg olyat vegyünk, ami jól szellőző anyagból készült és kényelmes kialakítású, belefér majd a vastag zokni. De mit válasszunk a tengernyi kínálatból, ami divatos és praktikus is?

Gyerekdivat

A gyerekek esetén a kényelem, a természetes anyagok használata, a praktikum nagyon fontos a ruhavásárlásnál – legalábbis nekünk, szülőknek. Amíg még befolyással lehetünk a vásárlás eredményére, tartsuk magunkat ehhez keményen, nem kell aggódni, számos márka kínálatában találhatunk már divatos, jó minőségű ruhákat és kiegészítőket, akár sportosabb, akár elegánsabb hétköznapi szetteket keresünk. 

1. Térdén cicamintás farmerlegging – H&M

2. Puha anyagú, fodrokkal díszített melegítőfelső – Mango 

3. Vízhatlan anyagú, tépőzáras téli csizma – Reno

A lányka téli cipők a Reno legújabb kollekciójának részei, keresd őket az üzletekben!

4. Rózsaszín bőrcsizma, oldalán cipzárral – Reno

5. Sünis hátizsák – Samsonite

6. Zsebekkel díszített sárga ingruha – Zara

Az őszi és téli cipők esetén is legyünk résen: figyeljünk a megfelelő kialakításra, arra, hogy rendesen tartsa a gyerek lábát. Játszóterezésre, aktív kinti játékra érdemes vízlepergető anyagú csizmát választani, ha pedig szeretnénk egy „vállalható”, csinosabb öltözékekhez is megfelelő darabot is beszerezni, vegyük az irányt a természetes anyagú bőrcipők felé. Ezekben többórás viselés esetén is jobban szellőzik a gyerek lába, mint egy műbőr változatban és általában tartósabbak is.  

7. Csíkos kötött pulóver – H&M 

8. Magasszárú bélelt félcipő gumírozott fűzővel – Bama / Reno

9. Világosbarna, koptatott nadrág – Zara

A fiú téli cipők a Reno legújabb kollekciójának részei, keresd őket az üzletekben!

10. Puha cargo nadrág, megkötős derékkal – Zara

11. Színátmenetes, bélelt sportdzseki – Reserved

12. Bélelt téli bakancs – Bama / Reno

Női divat

A vidám, mintás ruhákat nem kell száműzni a gardróbból, sőt, az idei őszi-téli szezonban határozottan divatosak az élénk árnyalatok. A kényelem jegyében tűsarkú helyett válasszunk középmagas sarkú bokacsizmát, amit viselhetünk szoknyával vagy nadrággal is nyugodtan. Az athleisure még mindig hódít, sportcipőből lassan több lesz mindenkinél, mint elegáns lábbeliből, persze ez egyáltalán nem gond. Kapjunk fel egy kényelmes farmert, egy meleg pulcsit hozzá, és már indulhatunk is bevásárolni, ügyeket intézni vagy csak úgy, sétálni egyet a családdal.    

1.  Rögzítés nélküli sárga kabát – Orsay

2. Piros velúr bokacsizma – Reno

3. Nyomott mintás ruha övvel – Zara

A női cipők a Reno legújabb kollekciójának részei, keresd őket az üzletekben!

4. Magas derekú fekete farmer – Brax / AboutYou

5. Fehér sneaker – Adidas / Reno

6. Finomkötött kapucnis pulóver – Pringle of Scotland x H&M

Férfi divat

Férfiak számára a chino nadrágok remek alternatívái lehetnek a farmereknek, melyek egy fokkal elegánsabbak,mint a denim, mégis bőven a casual stílust képviselik. Inggel párosítva máris megvan a tökéletes munkahelyi szett, amit szépen lágyíthat egy kötött pulóver. A sportosabb stílus kedvelői számára a fűzős túrabakancsok dizájnját követő lábbelik lehetnek a szezon kedvencei, a kabátok esetén pedig mérlegelendő, hogy a megszokott pufidzseki helyett egy mutatósabb parkát válasszanak.    

1. Sötétkék chino nadrág – Zara

2. Barna bőr magasszárú cipő – Reno

3. Szürke kötött pulóver – Gant

A férfi cipők a Reno legújabb kollekciójának részei, keresd őket az üzletekben!

4. Fekete hátitáska – Superdry

5. Fűzős bakancs – Skechers / Reno 

6. Bélelt parka – Tommy Hilfiger

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top