Trend

Itt a melltartó, aminek az égvilágon semmi értelme sincs

Se nem szép, se nem szexi, se nem praktikus...

Különféle online webáruházakban, például a Wishen nagyjából 1400 forintért árusítják az alábbi képeken látható melltartót, melyre a legnagyobb jóindulattal sem tudnánk ráfogni, hogy lenne bármiféle értelme.

Az átlátszó, merev kosarakkal és műanyag pánttal készült fehérnemű se nem szép, se nem szexi, de még csak nem is praktikus. És ha rendelkezel mellbimbókkal, akkor bizony garantáltan nem is fog úgy állni, mint a fotókon szereplő modellen, akiről ezt a testrészt nagyvonalúan leretusálták.  

(Wish)

Erre a termékre is akadnak azonban vevők. Egy nő a Redditen arról számolt be, hogy megrendelte és felpróbálta a holmit. A mellbimbói szomorkásan tapadtak az olcsó, gagyi gömbdíszre emlékeztető műanyagra, majd fél perccel később eltört a kapocs, és az egész melltartó szétesett.

A cuccot egyébként csak egyetlen méretben lehet kapni, akinek pedig annál kisebb vagy nagyobb méretű keblei vannak, az a gyártó szerint úgy járt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top