Trend

Egy hal segített megtalálni az elveszett jegygyűrűt

Mint a mesében: teljesítette a kívánságát az elkeseredett férjnek.

Egy brit férfi az angliai Penzance partjainál úszott a tengerben, amikor tempózás közben lecsúszott az ujjáról a jegygyűrűje.

A 44 éves Dan Levine nagyon elkeseredett, mert az egyedi gyűrűt a felesége tervezte és készíttette, pótolhatatlan volt. Nem csoda, hogy a felesége is szomorú lett, amikor megtudta a rossz hírt.

A reményt azonban nem adta fel a férfi, és írt egy posztot a Facebookra. Azt kérte a környéken strandolóktól és búvárkodóktól, hogy szóljanak neki, ha találnak egy gyűrűt a vízben.

Nem sok esélyt adott annak, hogy meglesz a gyűrű, másnap azonban kisebb csoda történt a parton. Gary és Emma Spires is olvasta a kétségbeesett posztot, és a strandon sétáltak, amikor egy csapkodó halat vettek észre a sekély vízben.

Gary letérdelt, és egy kis hasadékba beszorulva meglátta az elveszett gyűrűt. A kis hal segítsége nélkül biztos nem került volna elő, a férj nem győzött hálálkodni a párnak, és persze a halnak, amelyik teljesítette egy kívánságát.

(UPI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top