Trend
Szponzorált tartalom

Tündökölj az ünnepi szezonban is az F&F-fel!

Az ünnepi időszakhoz közeledve az F&F segítségével megmutatjuk a szezon trendjeit, amikkel év végén is garantáltan tündökölhetünk! A márka kínálatából kedvező áron válogathatunk a stílusos és minőségi ünnepi összeállítások között az egész család számára – legyen az egy este a barátnőkkel, egy családi vacsora vagy akár egy munkahelyi rendezvény.


Az idei téli trendeknél sem lesz másképp, továbbra is hódít a rétegzés. Az sem baj, ha stílusban vagy akár színben eltérnek egymástól a darabok! A szezon ugyanúgy szól a fémesen csillogó, flitteres darabokról, mint a kötött meleg pulóverekről vagy akár a puha köntösökről és pizsamákról.

Az F&F idei ünnepi kínálatában számos, 80-as éveket idéző flitteres ruha és felső közül válogathatunk, amik elegáns, ugyanakkor vagány megjelenést is kölcsönözhetnek, attól függően milyen darabokkal párosítjuk. Ha az utcán nem szeretnénk feltűnést kelteni, az ünnepekkor bátran csillogjunk bennük! Nemcsak a flitterek, de a nadrágkosztümök is virágkorukat élik, bátran vállaljuk be az aranyosan csillogó darabot a márka ünnepi kollekciójából és variáljunk csizmával, de akár egy magas sarkú cipővel is tökéletes választás lesz akár az újévi ünneplésre!

Ha viszont inkább a visszafogottabb darabok hívei vagyunk, választhatunk egy finom anyagú bársony ruhát, vagy a pliszírozott szoknya mellett is letehetjük a voksunkat egy elegáns blúzzal kombinálva.
Az F&F kínálatában nemcsak elragadó összeállításokat, hanem kiegészítők és csodás ajándékötletek széles választékát is megtalálhatjuk a TESCO üzleteiben szuper kedvező árakon.

 

További inspiráció: f-f.com

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top