Trend

Fogselyemnek beillő bikini borzolja a kedélyeket

A nemrég piacra került fürdőruha egyesek szerint szép, mások azonban úgy vélik, hogy kész szégyen.

Sokak rémálma, hogy fürdőruhájuk el- vagy lecsúszik a vízben. A Pretty Little Thing nevű online cég bikinije esetében ettől nem kell félni, mert szinte biztos, hogy bekövetkezik az előbb leírt baleset.

A 22 dollárba (nagyjából 7 ezer forint) kerülő, falatnyi fürdőruha vegyes reakciókat váltott ki a vásárlók körében, sokan kritizálják a fürdőruha aprócska méretét, és mi tagadás, nem sokat hagy a képzeletre a rózsaszín bársonyból készült bikini.

Az Instagramon posztolt kép alatt több  vásárló hozzászóló hívta fel a figyelmet a bikini tervezési hibáira. Voltak olyan kommentelők, akik azzal érettek egyet, hogy fotón látható ruhadarab inkább fehérnemű, mint fürdőruha. Valaki nem maradt ennyire finom: „Őszintén szólva ez a fürdőruha szégyen” – adott hangot véleményének az egyik követő.

Sokaknak azonban tetszik az alulméretezett bikini, a hozzászólást ugyanis több mint 26 ezren kedvelték. Az egyik hozzászóló szerint „egyszerűen gyönyörű”, míg egy másik ember tréfásan megjegyezte: „Fogselyemnek tudnám használni. Ennek ellenére nagyon cuki.”

Mindenki eldöntheti, mit gondol a szóban forgó darabról, íme:

(via)

Kiemelt képünk illusztráció

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top