Trend

Katalin hercegné felvette a világ legunalmasabb szettjét

A cambridge-i hercegné Vilmos herceg oldalán jelent meg egy jótékonysági rendezvényen. Fotó.

A világ legunalmasabb „business like” szettjében – borvörös nadrág, fehér blúz, kockás zakó – jelent meg Katalin hercegné (leánykori nevén Kate Middleton) férje, Vilmos herceg oldalán egy londoni jótékonysági rendezvényen – derül ki a Daily Mail cikkéből.

Vilmos és Katalin a Shout önkénteseinek tiszteletére rendezett fogadáson (Fotó: Yui Mok / POOL / AFP)

A brit pletykalap gyakorta foglalkozik a brit királyi család nőtagjainak öltözködésével, de a jelek szerint még őket is meglepte, hogy a cambridge-i hercegné ezúttal nem a védjegyének számító elegáns koktélruhák valamelyikében, hanem egy ilyen vérszegény összeállításban ment el kedvenc rokonaik, a sussexi hercegi pár által alapított internetes krízisvonal, a Shout önkénteseinek tiszteletére szervezett fogadásra a Troubadour White City Theatre-be.

Ha már izgalmas nem is volt az outfit, de legalább drága: a Daily Mail újságírója szerint a kockás Smythe zakó 620 fontba (kb. 242 ezer forint), a bordó Joseph nadrág pedig 345 fontba (kb. 135 ezer forint) kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top