Trend

Sztárok bőrébe bújva szeretné bizonyítani, hogy a stílus nem a mérettől függ

Az amerikai nő felhagyott azzal, hogy a súlya miatt aggódjon, inkább sztárok öltözetét utánozva mutatja meg, hogy a nagyobb méretet viselők is lehetnek divatosak.

A New York-i Katie Sturino szilárdan hiszi, hogy bármilyen méretben megvalósítható a kiváló stílus. A 10 évig PR-osként dolgozó nő the12ish néven indította el divatblogját, hogy a hozzá hasonló méretekkel rendelkezőknek megmutassa, hogyan lehet divatosan és sikkesen öltözködni néhány pluszkilóval is.

Katie blogja és Instagram-oldala pillanatok alatt követők ezreit vonzották, az emberek ugyanis könnyen tudtak kapcsolódni testpozitív üzenetéhez.

„Amikor házas voltam, nagyon aggódtam a testem miatt. Megszállottja voltam, hogy megőrizzem 12-es ruhaméretemet – írta Katie a Glamourban. – Körülbelül három évvel ezelőtt elváltam, és sokat felszedtem. Eleinte még azt sem vettem észre, hogy mennyi felszaladt rám. Hiába edzettem, csak folytatódott. Összességében körülbelül  27 kilót híztam. 16-os lett a ruhaméretem, és még mindig én vagyok, és meglepő dolog történt – nagyon szerettem a testem” – folytatta történetét.

Instagram-oldalán rendszeresen megosztja legújabb, sztárok által inspirált szettjeit, amelyekből párat most mi is kiválogattunk:

(via)

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Freepik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top