Trend

Jótékonysági kiállítást rendez a Random Shooting Day csapata

Idén a TraumaAmbulancia Egyesületet támogatják a kreatív alkotók.

November 21-én harmadik alkalommal egyetlen estére nyitja meg kapuit a Random Shooting Day jótékonysági kiállítás az Anker’t-ben. A kiállított divatfotókra bárki licitálhat, a befolyt összegből idén a TraumaAmbulancia Egyesületet támogatják a kreatív alkotók.

A Random Shooting Day az egyik legjobb projekt a hazai divatszakmában. Művészeti összefogásként indította útjára Koczka, a szakmai körökben jól ismert divatfodrász. Minden csütörtökön szerveznek egy fotózást, ahol szakmabeliek dolgoznak együtt hétről hétre változó koncepció szerint. A Random Shooting Day igazi szerelemprojekt, ahol mindenki úgy adja magából a legjobbat, hogy egy fillér nem jár érte.

A projektben idén több ismert ember is részt vett, Péterffy Lili, Pálmai Anna, Perjés Zoltán, Bocskor Bíborka, Farkas Franciska, Lakatos Márk, Eke Angéla, Görög Zita, Kemény Zsófi.

A kezdeményezés egy ideje már túlmutat a divatszakmán, jótékonysági árveréseken lehet licitálni a képekre. Idén a TraumaAmbulanciát támogatják. Az egyesület önkéntes szakemberek közreműködésével segítséget nyújt a balesetek áldozatainak, családtagjaiknak, hozzátartozóiknak, továbbá a baleset összes érintettjének.

November 21-én az Anker’tben 50 fotót állítanak ki egy napra, egy estére. Az ismert emberek fotóiból kiválogatott darabokra az Animal Cannibals duó tagai vezényletével laza, vidám hangulatban lehet licitálni. A többi kiállított kép is megvásárolható a helyszínen.

Különlegesség és újdonság idén, hogy egy kutyákkal készült fotósorozat darabjai is megvásárolhatók, és a befolyt összeget egy mátészalkai telephely, az Összefogás az állatokért Alapítvány kapja.

(Kiemelt kép: Bajrami Netta)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top