Trend

Mauglira „hajaz” ez a cuki hajas baba

Szerinted is hasonlít a rajzfilmhősre?

A vastag, fekete hajkoronával büszkélkedő Oscar Jones, akiről a képeket itt nézheted meg, szülei szerint pont úgy néz ki, mint Maugli a Dzsungel könyvéből. Az orvosok becslése szerint már az anyaméhben kb. 1 cm hosszúságú volt a haja, ami igencsak különleges. Mire megszületett, már 5 cm hosszú hajat növesztett, és nyolc hetes korában már el kellett vinniük a gyerekfodrászhoz.

iStock

Szülei azt mondják, az utcán sétálva Oscarral gyakran megállítják őket, hogy megcsodálják a frizurát. Az édesanya alig akart hinni a szemének, amikor meglátta a baba haját; neki is sok haja van ugyan, de Oscar inkább apja, Joshua sűrű haját örökölte. A baba sokat játszik vele, de sír, amikor belegabalyodik az ujjacskája, és véletlenül meghúzza – mesélik a szülők.

Oscarnak jelenleg 12 cm-es már a haja. A család barátai gyakran mondogatják, hogy el kellene mennie modellnek, mert sokkal inkább hasonlít egy kis emberre, mint egy bébire.

(Unilad)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top