Trend

Jennifer Lopezt gigamasnik, Gwyneth Paltrow-t konyakszínű nejlonharisnyák falták fel a Golden Globe-on

Ezúttal elmaradt mindenféle hallgatólagos dress code, a hétfő éjjel zajlott Golden Globe-gálán az öltözékeket illetően szinte már giccsesen változatos volt a felhozatal. Ruhamustra.

Akik benne maradtak a karácsonyban

Jennifer Lopez Golden Globe 2020

Jennifer Lopez (Fotó: George Pimentel / WireImage)

Kezdjük ezzel, minek várni: Jennifer Lopez, úgy tűnik, nem tette még túl magát az év végi ünnepeken, ezért gigamasnikkal átkötött karácsonyi ajándékcsomagnak öltözött a Golden Globe-gálára. Amit ezzel máris elért, hogy az ő szettjéből lett az évtized első valamirevaló mémje. 

Lucy Boynton Golden Globe 2020

Lucy Boynton (Fotó: George Pimentel / WireImage)

Lucy Boynton öltözékében is volt valami csomagolópapírszerű, de akár a női bádogembert is eljátszhatta volna az Óz, a csodák csodája feminista feldolgozásában. A megjelenése valahogy mégsem volt katasztrofális, sőt igazából nagyon is egyben volt.

Jodie Comer Golden Globe 2020

Jodie Comer (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

Jodie Comer angol színésznő személyében pedig maga a karácsonyfa is megjelent a vörös szőnyegen. Na jó, a lebontott karácsonyfa, de ma már úgyis vízkereszt van.

Akik majdnem…

Cate Blanchett Golden Globe 2020

Cate Blanchett (Fotó: Daniele Venturelli / WireImage)

Cate Blanchett úgy tudja viselni a fura ruhákat, ahogy senki más, ennélfogva bérelt helye van a legjobban öltözöttek listáján, bármilyen eseményen jelenik is meg, és bármit is húz magára. Ezzel a Mary Katrantzou-féle napfényes Kleopátra-szereléssel azonban némileg alulmúlta önmagát (igaz, sok más megjelentet még így is túlszárnyalt…).

Michelle Williams Golden Globe 2020

Michelle Williams (Fotó: Daniele Venturelli / WireImage)

Michelle Williams barackszínű Louis Vuitton estélyije a jobb vállnál elhelyezett, indokolatlan művirág nélkül is működött volna, sőt úgy működött volna csak igazán.

És akiknek egyáltalán nem…

Taylor Swift Golden Globe 2020

Taylor Swift (Fotó: George Pimentel / WireImage)

Bár le lehetne már állni ezzel, mégis minden jelentős gálára jut minimum egy olyan sztár, aki rondácska, sötétítőfüggöny-szerű anyagból készült ruhát húz. Ezúttal Taylor Swift döntött – igen rosszul – egy ilyen típusú kreáció mellett. 

Gwyneth Paltrow Golden Globe 2020

Gwyneth Paltrow (Fotó: George Pimentel / WireImage)

Az est legpusztítóbb szettjét viszont így is Gwyneth Paltrow viselte: fidres-fodros pucérruháját mintha konyakszínű nejlonharisnyákból varrták volna össze a Fendi műhelyében. 

Optikai (nem) csalódások

Zoë Kravitz Golden Globe 2020

Zoë Kravitz (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

Miért is viselt volna Zoë Kravitz csupán egyetlen pöttyös holmit a gálán, ha viselhetett egyszerre kettőt is, ráadásul így?! 

Joey King Golden Globe 2020

Joey King (Fotó: George Pimentel / WireImage)

Joey King amerikai színésznő Iris van Herpen ruháját ugyan nem kellemes túl sokáig nézegetni, ugyanakkor el kell ismerni, hogy egy műalkotás. Az ilyen kreációknak pedig ott a helyük a vörös szőnyegen. Hol másutt lenne?

Kaitlyn Dever Golden Globe 2020

Kaitlyn Dever (Fotó: Steve Granitz / WireImage)

Szintén retinacibáló, mindemellett pedig még giccses is volt Kaitlyn Dever amerikai sorozatsztár Valentino estélyije, ám az említett jelzők ebben az esetben pozitív értelemben értendők.

Charlize Theron Golden Globe 2020

Charlize Theron (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

A gyíkzöld kifejezetten szokatlan árnyalat a vörös szőnyegen, de Charlize Theron outfitjét látva meg tudnánk szokni. A színen túl a tógaszerű szabás, valamint a fekete fűző és lepel is tűpontosan a helyén van. A Diornál tudták, mit csinálnak, az biztos. 

Minimál

Zoey Deutch Golden Globe 2020

Zoey Deutch (Fotó: Daniele Venturelli / WireImage)

Zoey Deutch kanárisárga overallja ránézésre akár egy vintage darab is lehetne a hetvenes évekből, de nem az: a Fendi aktuális Couture kollekciójából való.

Nicole Kidman Golden Globe 2020

Nicole Kidman (Fotó: Daniele Venturelli / WireImage)

Nicole Kidman bő két évig tartó, pocsékul sikerült kísérletezgetés – a papagájruha például megvan? – után visszatérni látszik korábbi, letisztult vörös szőnyeges stílusához. Végre.

Renée Zellweger Golden Globe 2020

Renée Zellweger (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images) 

Bármennyire megtévesztő is a látvány, ez a fotó nem Renée Zellweger viaszbábuját ábrázolja Madame Tussaud panoptikumából, hanem az élő, eleven Renée Zellwegert a Golden Globe vörös szőnyegén. Ruhát viszont sokkal jobban választott, mint plasztikai sebészt.

Helen Mirren Golden Globe 2020

Helen Mirren (Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images)

A 74 éves Helen Mirrent pedig csak így idetesszük a cikk végére… 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top