Trend

Várandósan reklámoz fürdőruhát a topmodell

Ashley Graham 23 kilót hízott a terhessége alatt, és köszöni szépen, jól van.

Az első gyermekével várandós Ashley Graham az emúlt hónapokban már többször is megmutatta magát meztelenül, így lényegében semmi meglepő nincs abban, hogy legújabb, a Swimsuits for All márka számára készült fürdőruha-kollekcióját is maga reklámozza, nagy hassal. A fotósorozat talán az egyik legszebb, ami valaha készült a plus size topmodellről.

Ashley Graham Swimsuits for All

Ashley Graham a Swimsuits for All kampányában

„Őszinte voltam, és megosztottam érzéseimet a testem változásával kapcsolatban. A jubileumi kollekciómhoz készült fotók magabiztosabbá tettek, és megerősítették, hogy a hasak szépek. Az életünk minden szakaszában ünnepelnünk kell a testünket” – nyilatkozta Graham a Harpers’s Bazaar-nak.

Ashley Graham Swimsuits for All

(Swimsuits for All)

A modell elárulta azt is, hogy a terhessége alatt új és érdekes módon változott meg a teste, amit eleinte nem volt könnyű elfogadnia. 23 kilót hízott a várandóssága alatt, de jól érzi magát, egészséges és boldog, és számára most ez a legfontosabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top