Trend

Ettől a trükktől fog igazán tökéletesen állni a farmer

Az egyik TikTok-felhasználó töltötte fel az oldalra a korszakalkotó videót, amelyből kiderül, milyen pofonegyszerűen elérhetjük, hogy a farmer dereka többé ne álljon el.

Aaliyah Morales videója mindenkinek segít, aki valaha megküzdött, vagy épp most küzd a problémával: a deréknál elálló farmernadrággal. Amit a legtöbben övvel próbálunk megoldani, azt most egy egyszerű, apró trükkel másként, teljesen láthatatlanul megoldhatjuk. Mindössze pár másodperc alatt, semmi más nem kell hozzá, mint egy cipőfűző vagy egy másfajta rövid, tartós madzag.

Így néz ki a folyamat:

  1. Akaszd a madzagot/cipőfűzőt az oldalsó, hátsó övtartókba!
  2. A madzag végét hátul csomózd össze!
  3. Majd dugd el a csomót és magát a madzagot is a farmer alá!

A videót azóta rengetegen osztották meg a neten, bár vegyes érzelmekkel. Volt, akinek bevált, őket teljesen lenyűgözött az ötlet, más viszont csalódásának adott hangot, és dokumentálta, hogy mennyire nem sikerült neki a ruhatrükk. Valószínűleg az lehet a titok, hogy létezik egy deréktól elállási tartomány, amin belül az eltérés még madzaggal orvosolható. Illetve a megfelelő szabásminta sem árt hozzá. Minden ellenkező esetben marad a kisebb méret vagy a varrónő, esetleg az otthoni tű, cérna és olló sufnituning. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top