Trend

Oscar 2020: vécékefébe oltott tintahal és kifutott pezsgő a vörös szőnyegen

Chanel pizsama, 1200 óra alatt készült ruhát elrontó kislábujj és strichelő Disney-gonosztevő is feltűnt idén az Oscar-gála vörös szőnyegén, a díjat nyerő Renée Zellweger pedig extra szűk estélyibe bújt. Ruhamustra.

 

Oscar 2020

Scarlett Johansson (Fotó: Kevin Mazur / Getty Images)

Kezdjük azzal a ruhával, ami tűpontosan annyi és olyan volt, ami Scarlett Johansson testére és az Oscar-gála vörös szőnyegére kívánkozott, így 2020-ban. A láncos fűző és az ezüstfényű selyemszoknya párosa az Oscar de la Renta divatház mesterműve.

Oscar 2020

Cynthia Erivo (Fotó: Amy Sussman / Getty Images)

A klasszikus, fehér elsőbálozós ruhát futurisztikus-szuperhősös stílusban gondolták újra az Atelier Versacénál, Cynthia Erivo számára. 

Oscar 2020

Natalie Portman (Fotó: Jeff Kravitz / FilmMagic)

Natalie Portman akár a Harry Potter báli jelenetében is elvegyülhetett volna ebben a szettben, ennél azonban sokkal jelentőségteljesebb üzenetet közvetített. Köpenye szegélyére ugyanis Greta Gerwig (Kisasszonyok), Lorene Scafaria (A Wall Street pillangói), Lulu Wang (A búcsú), Melina Matsoukas (Queen & Slim), Kasi Lemmons (Harriet), Marielle Heller (Egy kivételes barát) és Alma Har’el (Honey Boy) nevét hímezték arany betűkkel, vagyis azokat a női rendezőkét, akik bár kiemelkedőt alkottak, mégsem jelölték őket idén Oscar-díjra. 

Oscar 2020

Margot Robbie (Fotó: Amy Sussman / Getty Images)

Margot Robbie egy Oscar-gálához mérten viszonylag egyszerű öltözéket viselt. A kék köves függővel díszített, vintage Chanel ruha azonban mégis abszolút működött. És csak egészen elviselhető mértékben idézte Morticia Addams stílusát.

Renée Zellweger Oscar 2020

Renée Zellweger (Fotó: Kevin Mazur / Getty Images)

Renée Zellweger aszimmetrikus, minimál Armaniban érkezett Oscart nyerni a Judy címszerepéért. A helyében erre a gálára vettük volna fel a múlt heti BAFTA-n viselt rózsaszín estélyit, és inkább arra ez eseményre ezt a fehér ruhát, de jó volt azért ez így is.

Oscar 2020

Janelle Monáe (Fotó: Kevin Mazur / Getty Images)

600 óra alatt összesen 168 000 darab Swarovski kristályt applikáltak kézi munkával Janelle Monáe ezüst Ralph Lauren estélyijére. Az énekes-színésznőtől persze az lett volna meglepő, ha valami kevésbé drámai szettben jelenik meg.

Brie Larson Oscar 2020

Brie Larson (Fotó: Kevin Mazur / Getty Images)

A befektetett órák számát tekintve azonban mégis Brie Larson Celine outfitjéban volt a legtöbb munka, ugyanis a 120 000 flittert, 110 000 üveggyöngyöt, 13 000 Swarowski kristályt és a 6500 rózsaszín strasszt nagyjából 1200 óra alatt varrták rá a ruhára és a hozzá tartozó köpenyre. Ha már ennyit dolgoztak vele, akkor érdemes lett volna olyan szandált választania hozzá, amire a kisujja is ráfér.

Oscar 2020

Billy Porter (Fotó: Amy Sussman / Getty Images)

Billy Portertől már megszoktuk, hogy nemcsak a többnyire egységesen szmokingba bújt férfi hírességeket, de a nőket is túlöltözi a vörös szőnyeges eseményeken. Mostani, sárkányos témájú szettje, a 24-karátos aranyból készült felsőrésszel, a korábbiakhoz viszonyítva voltaképpen még a szolidabbak közül való.

Oscar 2020

Caitriona Balfe (Fotó: Kevin Mazur / Getty Images)

Az elmúlt hetek díjátadóinak gigamasnikórsága után felüdüléssel konstatáltuk, hogy az Oscar legnagyobb masnija ez, a Caitriona Balfe medúzaszerű felsőrészén látható, egészen elfogadható méretű példány volt. 

Oscar 2020

Laura Dern (Fotó: Kevin Mazur / Getty Images)

Erre a gálára is jutott viszont valaki, aki állólámpának öltözött. Az esemény, különösképp pedig Laura Dern a Legjobb női mellékszereplő kategóriában elnyert Oscar-díja pedig megérdemelt volna egy átgondoltabb ruhát.

Oscar 2020

Sandra Oh (Fotó: Kevin Mazur / Getty Images)

Ez pedig az a bizonyos „majdnem” ruha, amiben Sandra Oh akár meg is nyerhette volna az idei Oscar ruhaversenyét, legalábbis abban az esetben, ha az Elie Saab valamivel kevesebb tüllt pakolt volna a karjaira. Így viszont olyan volt, mint a pezsgő, aminek a habja épp kifut a pohárból.

Oscar 2020

Saoirse Ronan (Fotó: Kevin Mazur / Getty Images)

Saoirse Ronan Gucci estélyije volt az az öltözék, amit az idei felhozatalból a legtöbb ideig nézegettünk és nagyon akartunk szeretni, de végül nem sikerült. Egy kevésbé túltolt derékfodorral pedig nagyon rendben lehetett volna.

Oscar 2020

Kristen Wiig (Fotó: Kevin Mazur / Getty Images)

Kristen Wiig Valentino estélyije, félúton egy vécékefe és egy tintahal között, avagy a 2020-as Oscar-gála egyértelmű mémruhája. 

Oscar 2020

Billie Eilish (Fotó: Steve Granitz / WireImage)

Billie Eilish a klasszikus Chanel tweedkosztüm oversize pizsamásított verziójában önmagához képest kifejezetten szofisztikáltan festett, és kivételesen az arcát sem takarta el semmivel, minden bizonnyal ily módon megtisztelve a patinás eseményt.

Oscar 2020

Aurora (Fotó: Jeff Kravitz / FilmMagic)

Aurora norvég énekesnő Mulan és egy tünde altermalter korszakát élő szerelemgyerekeként lépett jelent meg a díjátadón. Neki köszönhetjük a Jégvarázs 2. szirénhangját, és immár azt is, hogy egy fehér Buffalo chunky sneaker érintkezett az Oscar-gála vörös szőnyegével.

Oscar 2020

Blac Chyna (Fotó: Amy Sussman / Getty Images)

Blac Chyna valamilyen értetetlen oknál fogva azt hitte, hogy egy Disney-gonosztevő jelmez ribancosított változata megfelelő öltözék az Oscar-gálára. Pedig nem volt az.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top