Trend

10 manikűrtipp rövid körmökre, amiket te is el tudsz készíteni

Ezeket a körömdíszítéseket bárki el tudja készíteni otthon is.

Elsőként is szögezzük le: a szép manikűr nem attól függ, milyen hosszú a körmünk, sokkal inkább attól, mennyi ízléssel megáldva készítjük el díszítését. Rövid körmökre gyakorlatilag ugyanazok a minták, dekorok felvihetők, mint hosszú társaikra, elég az arányokra figyelni, hogy az eredmény mutatós legyen.

Csillogó manikűrök

Rövid körmökön is jól mutatnak a csak egy-egy ujjon más körömszínt használó típusok, a pasztell árnyalatokat például nagyon jól feldobja, ha ily módon egy kis csillogást is viszünk körmeinkre.

csillámos rövid köröm

Fotó: Instagram/miiiiiizk_nail

csillámos rövid körmök

Fotó: Instagram/ashleyviviersbeauty

Rajzolt minták rövid körmökre

Nem igényel hatalmas eszközparkot az otthoni manikűrözés, a vékonyka vonalak meghúzásához jó lehet a fogpiszkáló, amellyel komplett virágokat, íveket, hullámokat rajzolhatunk, de pöttyözésre is alkalmasak.

rövid köröm dekorálása

Fotó: instagram/nailroom_tsuyako

virágos rövid köröm

Fotó: Instagram/nailsupreme.gr

Negatív tér manikűr

A népszerű negatív tér manikűrt sem érdemes száműzni a repertoárból, pláne hogy pici trükkel mi is el tudjuk készíteni. Esetében a cellux-szigetelőszalag mezsgyén mozogjunk, amelyekből vékony csíkot vágva elválaszthatjuk körmünkön a kívánt részeket, de a már emlegetett fogpiszkálóval is megfesthetjük a domináns színek határvonalát, amelyen belül utána már a körömlakk ecsetével is dolgozhatunk.

negatív tér manikűr rövid körmön

Fotó: Instagram/naildit_zwolle

csillogó negatÍv tér manikűr rövid körmön

Fotó: Instagram/badgirlnails

Feltűnő színek rövid körmökön

Rövid körmökre bátran tehetünk élénk színeket, a legcsillámosabb körömlakkokat, pici felületre felkenve ugyanis nem tűnnek majd túlzónak, ráadásul mindenféle egyéb dekorkényszer nélkül kipipálhatjuk a manikűrözést pár napra.

élénk színű manikűr rövid körmön

Fotó: Instagram/nailsbyelizabethjenkinson

csillámos rövid körmök

Fotó: Instagram/nailsupreme.gr

Matricás körmök

Ha van otthon néhány körömmatricád, itt az ideje, hogy felhasználd őket. A bármelyik drogériában beszerezhető párszázas kellék talán a legegyszerűbb módját nyújtja, hogy némi extrát vigyünk körmeinkre. Egy-két kis virág és máris másként mutat az amúgy egyszínűre lakkozott körmön, a plusz időbefektetés pedig minimális.

Fotó: Instagram/nailcon

Fotó: Instagram/nailcon

virágmatricás manikűr

Fotó: Instagram/nailsbyjessiebea

Még több tipp otthoni manikűrözéshez:

Műköröm eltávolítása házilag – így tudod megoldani, ha most nem jutsz el a körmösödhöz

Kimegy a divatból a hosszú köröm?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top