Trend

Zseniális dolgot talált ki ez a manikűrös ügyfelei biztonságos fogadására

A levélbedobó nyíláson keresztül teljesen biztonságosan lehet körmöt reszelni.

A koronavírus-járvány következtében nagyon sok vállalkozás jut most bajba, főleg azok, melyek eddig szoros kontaktust tartottak fent az ügyfelekkel. Egy 40 éves belfasti körömtechnikus azonban frappáns megoldást talált ki a helyzet kiküszöbölésére: levélszekrény-manikűr, vagyis a klienseknek a levélbedobó nyíláson kell bedugniuk a kezüket, így biztonságosan férhet hozzá a körmükhöz.  

A levélbedobó nyíláson keresztül teljesen biztonságosan lehet körmöt reszelni. Fotó: Kris Atomic on Unsplash

A levélbedobó nyíláson keresztül teljesen biztonságosan lehet körmöt reszelni. Fotó: Kris Atomic on Unsplash

Az egész ötlet valójában viccként merült fel Tasleem férjétől, Rajától. Miután Tasleem felállította manikűrasztalát, Raja a bejárati ajtó másik oldalára ült, és felesége úgy kezdte körmeit reszelni. Mindeközben a 16 éves fia, Mohamed rögzítette a folyamatot, amit Tasleem online közzé is tett, hogy megnevetesse ügyfeleit, ám a videó megjelenése után elárasztották a kérések. Nemcsak a szokásos helyi ügyfelektől, hanem szerte a világról.

Egyelőre Tasleem nem él a lehetőséggel, de nagyon örült, és csillapította egzisztenciális szorongásait is, hogy ennyien felkeresték.

(Ladbible)

Aktuális híreink a témában 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top