Trend

Fogóval tépte ki a felesége fogát a karanténban

Nem könnyű koronavírus idején fogorvoshoz menni. Egy férfi egy fogó segítségével oldotta meg a felesége fogfájását.

Egy férfi a felesége alkalmi fogorvosa lett karantén idején. A 71 éves Paul Cutting a feleségét, Karent próbálta megkímélni a fogfájástól egy radikális húzással. Miután hiába próbálkoztak azzal, hogy időpontot foglaljanak a fogorvosnál, és az angol egészségügyi rendszer cserben hagyta őket, Mr. Cutting a saját kezébe vette az ügyet – számolt be az esetről a LadBible.

Kint van a bűnös

Kint van a bűnös

„Ez egy kétségbeesett lépés volt, ugyanis a fogászaton nem fogadták Karent, mert nem volt annyira komoly az esete, kórházba pedig nem akartam vinni emiatt”

– mesélte a férfi.

„Nem tudott enni, és a fájdalomcsillapítók sem segítettek. Néhány álmatlan éjszaka után döntöttem úgy, hogy kihúzom a fogát”.

Egy barátjuk, némi alkoholos érzéstelenítés és egy fogó segítségével szabadult meg a fogtól. Az esetről videófelvételt is készített, amit az eredeti cikkben lehet megtekinteni. A siker ellenére senkinek nem javasoljuk, hogy kövesse Paul Cutting példáját.

További fogászati horrorsztorikra vágysz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top