Trend

Sittre vágták a texasi fodrászt, miután a tilalmak ellenére kinyitotta szalonját

Te egyetértesz a fodrász érveivel?

Hét napra börtönbe csuktak egy fodrászt a szigorú tilalmak megszegéséért Dallasban. Shelly Luther, a texasi Dallasban található Salon la Mode tulajdonosa nem érzi úgy, hogy bárkitől bocsánatot kellene kérnie, hogy üzletét az állami szabályozások ellenére nyitva tartotta, ezért a bíró ajánlatát is visszautasította a tárgyaláson, hogy bocsánatkérésének fejében elengedik a börtönbüntetést. „Nem értek önnel egyet, uram, mikor azt mondja, önző vagyok” – válaszolta a nő.

Fodrász szalon kinyitás kijárási korlátozás

Sittre vágták a texasi fodrászt, miután a tilalmak ellenére kinyitotta szalonját. Forrás: Unsplash

A gyerekeim etetése nem önzőség – folytatta a tárgyaláson. – Van olyan fodrászom, aki éhes, mert inkább a gyerekeinek ad ételt. Tehát uram, ha úgy gondolja, hogy a törvény fontosabb, mint a gyerek etetése, akkor hozza meg az ítéletet, de nem fogom bezárni a szalonomat.”

Az ítéletet végrehajtották, a nőt hét napra elzárták. Luthernek március 22-én kellett bezárnia a szalont a törvénykezések értelmében, de április 24-én – a fennálló szabályok ellenére – mégis kinyitotta. A nő ügyvédei a tárgyaláson azzal érveltek, a szalon a biztonsági protokollnak megfelelően működik, és a 19 alkalmazottból csupán néhányan dolgoznak.

Bár Luther érvei érthetőek, a börtönbüntetés mellett még 500 dollár pénzbírságot is fizetnie kell, így nem biztos, hogy megérte a nyitás. Dallasban hétvégétől ráadásul kinyithatnak az üzletek.

(via)

Így vágunk hajat a karanténban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top