Trend

Egy másik földrészről került elő a 38 évvel ezelőtt elveszett gyűrű

Évtizedekkel ezelőtt megtalálta egy férfi a gyűrűt, de csak most kereste meg az ékszer tulajdonosát.
érettségi gyűrű

Az amerikai Scott Sanders egy kéztörlő-adagoló tetején felejtette az érettségi gyűrűjét a németországi Bitburgban még 1982-ben, és sosem képzelte volna, hogy valaha viszontlátja az ékszert.

Most viszont csodával határos módon jelentkezett egy férfi, aki megtalálta az elveszett gyűrűt. Dan Thomander azt mondja, a homokban vette észre az ékszert egy parkban New Jersey-ben vagy New Yorkban. Mindez 30 éve történt, azért nem emlékszik pontosan a helyszínre.

Aztán évtizedekig az apósa őrizte a gyűrűt, és most, miután visszakapta, úgy döntött, megkeresi a tulajdonosát. Mivel a gyűrűbe volt gravírozva az évszám és az iskola neve, viszonylag hamar megtalálta a régi évkönyveket a neten, aztán már nem volt nehéz felkutatna az ereklye gazdáját.

Azt nem tudni, hogyan került Németországból Amerikába a gyűrű, viszont sokkal közelebb volt a tulajdonosához, mint bárki is gondolta volna. Kiderült, hogy Sanders csupán 5 mérföldre lakik onnan, ahol Thomander fia él.

(UPI)

Olvass még előkerült gyűrűkről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top