Trend

Karanténkísérlet: 6 hétig nem használt sampont, ez lett az eredmény

A nő úgy gondolta, az otthon töltött hetek remek alkalmat kínálnak arra, hogy kipróbálja, mit tesz a hajával a vegyszermentes lét.

A karantén soka embernek adott lehetőséget, hogy olyan dolgokat próbáljon ki, amit a mindennapos munkába járás mellett nem biztos, hogy bevállat volna. A most következő nő például a hajkoronájával tett egy kísérletet ami elsőre  elég meredeken hangzik.

Bár idehaza Susannah Constantine neve nem cseng ismerősen, Ausztráliában híresség ő, szerepelt a helyi Celeb vagyok, ments ki innen!-ben és a Szombat esti lázban is. Susan egy ideje már az egészséges és vegyszermentes életmód híve, úgyhogy amikor elrendelték a karantént, úgy döntött, belevág egy hathetes, samponmentes kísérletbe. Az Instagramon aztán folyamatosan dokumentálta, hogy néz ki éppen a frizurája. Mi három stációt emelnénk ki.

Ilyen volt a kísérlet előtt:

Ilyen lett egy hónap múlva:

Aztán a hatodik hétre normalizálódott a helyzet:

Susan szerint egyébként a harmadik hét környékén érkezett el a mélypont, amikor már büdös és kezelhetetlen volt a haja. Onnantól aztán lassan javulni kezdett, ahogy beindult az öntisztító folyamat.

A hatodik hét végén azt írta, jó kis kaland volt a kísérlet és úgy döntött, a jövőben kéthetente fog majd hajat mosni samponnal, a hajbalzsamot pedig száműzi az életéből.

Forrás: Bors

Érdekességek a hajápolásról:

Van, aki egy évig is bírta sampon nélkül.

Van-e élet sampon nélkül? (Fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top