Trend

A gimiben lopták el a gyűrűjét, 52 év után került vissza hozzá

A floridai Allan Ackles a Manatee High School gimnázium szekrényében rakta le az osztálygyűrűjét még 1968-ban, ám egy tolvaj lecsapott rá. 52 év kellett, hogy előkerüljön.

Az esetben az volt igazán érdekes Ackles számára, hogy a tolvaj csak a gyűrűt vitte el, a pénztárcáját és az óráját érintetlenül hagyta. Az akkor még kamasz férfi egy fociedzésről tért vissza a szekrényéhez, amikor meglátta a letépett ajtót, de a gyűrűjét leszámítva semmi sem hiányzott onnan – írta meg a upi.com. Ackles célja eredetileg az volt a gyűrűvel, hogy az akkori barátnőjének ajándékozza, ám ez az eset miatt nem történhetett meg.

Ellopott gyűrű

A gyűrű, amit 52 éve loptak el, és most megkerült

Egy másik floridai férfi, Moody Johnson aztán hat évvel ezelőtt a háza előtti füvet nyírta, amikor valami fényesen talált a gyepen, amit felvett és félretett, de megfeledkezett róla. Később újra eszébe jutott, megnézte az elveszett gyűrűt, és némi amatőr detektívmunkával kiderítette, hogy kié lehet. „Tudtam, hogy a tulajdonosának ugyanúgy hiányozhat a gyűrű, ahogy nekem is hiányzott az enyém” – mondta Johnson, aki Németországban, a seregben szolgálva vesztette el a sajátját még régen. A férfi felkereste a gimnáziumot, kikérte az 1968-es évkönyveket, és AJA monogramú diákokat keresett, és így akadt rá Allan Joe Acklesre, aki nagyon örült, hogy visszakerült hozzá a régi tulajdona.

Elvesztek és megkerültek, avagy csupa jó hír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top