Trend

Azt játssza, hogy a saját teste sebeiből lakmározik, imádják a neten

Egy sminkes hobbiból kezdett olyan kreációkat készíteni, amiben úgy tűnik, hogy a testében nyílt óriási sebekből eszik különféle hétköznapi ételeket. A bizarr fotósorozat nagy népszerűségre tett szert a világhálón.
Húsgombóc spagettivel

A 27 éves Angela Jaynes-t a közösségi médiában leginkább Kalypsoh néven ismerik. A bostoni lány azzal vált ismertté, hogy agyag, különféle olajfestékek és speciális effektusok segítségével megalkotja annak illúzióját, hogy a lábán, a kezén vagy épp a mellkasán óriási sebek nyíltak, ezekben a sebekben pedig teljesen hétköznapi ételek (müzli, tészta, húsgolyó…) vannak tálalva, amit ő elkezd falatozni – írta meg a metro.

A végeredmény lenyűgöző és gusztustalan egyszerre, Angela pedig tehetséges, és a tehetségét már volt alkalma filmekben is kipróbálni. Jelenleg azonban nem filmesként, hanem egy szépségszalonban dolgozik, de azon van, hogy a hobbijából hamarosan a munkája lehessen. Az „étel a testben” projektje néhány évvel ezelőtt kezdődött, amikor az édesanyjától kapott egy adagnyi svéd halcukorkát, amit nem akart megenni, és elkezdett azon gondolkodni, hogy mit kezdjen vele. Az ötlet azért is tetszett meg neki, mert még soha nem látott hasonlót korábban.

Maszkok és maszkmesterek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top