Trend

Kim Kardashiant azzal vádolják, photoshoppolta a kislányát, hogy karcsúbbnak tűnjön a képen

Úgy látszik Kim nem hisz a testpozitívitásban, még anyaként sem.

A reality sztár, Kim Kardashian családi képe a CelebFace nevű Instagram oldalon jelent meg, mely megmutatja a sztárok valóságos arcát photoshop nélkül. A botrányt keltő két fotón Kim a gyerekeivel tűnik fel; a két fotó összehasonlításukból kitűnik a manipuláció: Kim valószínű photoshoppoltatta kislányát, hogy kisebbnek tűnjön az egyébként is teljesen normális pocija.

Kim kardashian photoshoppolta kislányát.

Kim Kardashian és North West. Fotó: Rich Fury/Forum Photos via Getty Images

Az említett poszt számon kéri a sztártól, miért is gondolja úgy, hogy a celeblétre született gyerekei nem elég jók az ő Instagram-oldalához. „Nagyon szomorú, amikor valaki ennyit foglalkozik a tökéletességgel, és elveszíti a kapcsolatot a valósággal” – írta a kép alá az egyik kommentelő. Egy másik joggal teszi fel a kérdést, vajon mi lesz ezekkel a gyerekekkel, amikor majd felnőnek.  „Majd megkérdőjelezik saját értéküket, és tele lesznek bizonytalansággal? Mikor ér ez véget?” – teszik fel a jogos kérdéseket.

Téged is szomorúvá tesz ez az eset?

(via)

További híreink a reality sztárról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top