Trend

Ez a lány olyan Disney hercegnős hajfonatokat készít, hogy csak ámulunk

A hajfonat készítése macerás és időigényes dolog, de a végeredmény tud olyan látványos lenni, hogy a végén azt érezzük: megérte. Elvira Johnson igazi mestere a hajfonatoknak.

A hajfonat olyan klasszikus, ami sosem fog kimenni a divatból. Ráadásul mivel rendkívül időigényes, a hajfonás egyfajta társasági eseménynek is számít, hiszen a haj tulajdonosa és befonója garantáltan sokat fog beszélgetni egymással közben. Az idősebb generáció pedig mindig gondoskodik arról, hogy a fiatalabbak se felejtsenek el hajat fonni. Vannak, akik tehetségesebbek a hajfonásban, mások kevésbé, de az biztos, hogy Elvira Johnson az előbbiek közé tartozik. A lány egy másik ligában játszik, mint a legtöbb hajfonó társa – olyan fonatokat állít elő, hogy azokat még a legmesésebb hajú Disney hercegnők is megirigyelnék – írta meg a boredpanda.

Johnson művei nagy népszerűségnek örvendenek az Instagramon, ahol már 37 ezer követővel rendelkezik, vagyis nyugodtan mondhatjuk őt kisebb fajta influenszernek. Az egyetlen problémát az jelenti ezeknél a mesterműveknél, hogy gyorsan múlandók, de ez senkit ne riasszon el attól, hogy maga is kipróbáljon valami hasonlót. Nem is szaporítjuk a szót, nézzetek meg párat Elvira Johnson legjobbjaiból.

Megtanulnál hajat fonni? Segítünk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top