Trend

Ismét visszatér az undi műanyag papucs

A Crocs papucsok vitathatatlanul kényelmesek, de hogy szépek is lennének, az azért megosztja az embereket. Mégis újra divatba jönnek, úgy tűnik.
Újra divatba jönnek a Crocs papucsok?

Praktikus, kényelmes, nincs semmi gond a Crocs papucsokkal azon kívül, hogy nem a legszebbek. Amolyan kertbe és a szemetet levinni jó lesz fajták. A Crocs papucsot az anyaga miatt könnyű tisztán tartani, nem töri fel a lábat, és egy kis személyiséget is tudunk bele lehelni a klipszeknek köszönhetően. Persze már több van a repertoárjukban, mint a híres, hírhedt, kicsit bumburnyák klumpa, egészen elegáns designokat is össze tudnak hozni, ha az ember alaposan megnézi a kínálatot. De sajnos még így sem mondanánk hívogató trendnek.

Jelenleg azonban a klumpás verziót hordják előszeretettel a világsztárok, azokat a papucsokat, melyeket Christopher Kane brit divattervező modelljein láthattunk a kifutón a 2017-es tavasz-nyári kollekció bemutatóján.

Azóta az eladások havonta 32 százalékkal nőnek és az érdeklődés egyre nagyobb. Az olyan nagy sztárok, mint Kanye West, Ariane Grande és Pharrell Williams pedig rátettek még pár lapáttal az őrületre, amikor mind csodás Crocs papucsban pózoltak az Instagramon.

Mindenki, aki birtokol még otthon ilyen műanyag papucsot, most örülhet, mert úgy tűnik, visszatérnek ezek a kis szörnyetegek az életünkbe, és még a báli ruhákhoz is ezt fogjuk hordani. Már megszületett az a hibrid is belőle, amit soha nem akartunk látni, a platform crocs – gyorsan alkalmazkodtak az épp futó trendekhez.

Annyi baj legyen, volt már ennél csúnyább fordulat is a divat világában, ezek a papucsok legalább nem nyomorítják meg a nők lábát és nem akarják miatta leplasztikáztatni a kislábujjukat. Ez is valami.

Mutatunk más divatszörnyeket is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top